HerNews.gr
Διεθνή

Kate Middleton: Έδωσε το δικό της μήνυμα σε όσους δίνουν μάχη με εθισμούς

Η Kate Middleton θέλησε για ακόμη μια φορά να μεταφέρει ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα ε όσους δίνουν μάχη με τους εθισμούς.

Ως προστάτιδα του Forward Trust, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκε ένα βίντεο στο πλαίσιο της εκστρατείας “Taking Action on Addiction”. Πιο συγκεκριμένα την πρώτη ημέρα της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τον Εξάρτηση, σήμερα Κυριακή. εκείνη είπε πως:

“Ο εθισμός είναι μία σοβαρή πάθηση ψυχικής υγείας που μπορεί να συμβεί στον καθένα, ανεξαρτήτων ηλικίας, φύλου, φυλής ή εθνικότητας. Ως προστάτιδα του Forward Trust, έχω συναντήσει πολλούς ανθρώπους που υπέφεραν από τις συνέπειες του εθισμού.

Η στάση απέναντι στον εθισμό αλλάζει. Αλλά δεν είμαστε ακόμη εκεί, και πρέπει να είμαστε. Ακόμη, η ντροπή του εθισμού εμποδίζει τους ανθρώπους και τις οικογένειες να ζητούν βοήθεια και οι άνθρωποι εξακολουθούν να χάνουν τραγικά τη ζωή τους. Εμείς ως κοινωνία χρειαζόμαστε να αναγνωρίσουμε ότι ο μόνος τρόπος για να βοηθήσουμε όσους υποφέρουν είναι να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι τους οδήγησε στον εθισμό, να συμπονέσουμε μαζί τους και να είμαστε συμπονετικοί στους αγώνες τους“.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέλος το Whatsapp για εκατομμύρια κινητά σε όλο τον κόσμο από το Σαββατοκύριακο

HerNews ka

Γαλλία: Σκάνδαλο υιοθετημένων «κλεμμένων παιδιών» – Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη

Her News

Πρίγκιπας Χάρι: Ανησυχούσε ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα καταλήξει σαν την Πριγκίπισσα Νταϊάνα

HerNews ka