HerNews.gr
Beauty

Κούρεμα: Κάθε πότε πρέπει να το προγραμματίζουμε και γιατί;

Όλοι πλέον γνωρίζουμε πως η επίσκεψη στο κομμωτήριο επιβάλλεται να γίνεται ανά μικρό χρονικό διάστημα και το κούρεμα δεν πρέπει να παραλείπεται από αυτή την τακτική περιποίηση!

κούρεμα-μαλλιά-vasal

Ξέρουμε ότι λατρεύεις τα μακριά μαλλιά και το κούρεμα είναι σίγουρα μια διαδικασία που όλοι θα θέλαμε να αποφύγουμε. Όμως, αυτή η φαινομενική μείωση του μάκρους των μαλλιών, είναι στην ουσία αυτό το στοιχείο που θα τα βοηθήσει να μακρύνουν όσο τίποτε άλλο.

Πόσο συχνά πρέπει να επισκεπτόμαστε το κομμωτήριο;

Οι ειδικοί συνιστούν να πηγαίνουμε τακτικά, και αυτό εξαρτάται άμεσα από τον τύπο της τρίχας μας. Αν τα μαλλιά είναι πολύ λεπτά, τότε είναι και πιο ευαίσθητα στους εξωγενείς παράγοντες. Στην περίπτωση αυτή, το ραντεβού μας καλό είναι να ανανεώνεται κάθε μήνα, ώστε να διατηρηθούν υγιή και λαμπερά. Φυσικά, καθοριστικό ρόλο σε αυτό παίζει η καθημερινή φροντίδα των μαλλιών μας. Αν χρησιμοποιείς συχνά αξεσουάρ styling, ισιωτικό σίδερο κλπ, τότε όποιος κι αν είναι ο τύπος της τρίχας χρειάζεται εξίσου συχνή περιποίηση από τους hair experts , για να αποφευχθεί η περαιτέρω φθορά και ταλαιπωρία της.

κούρεμα-μαλλιά-vasal

Μετά από ένα κούρεμα, τα μαλλιά μας αναπνέουν και πάλι ελεύθερα, απαλλαγμένα από την φθορά, και έτσι η ανάπτυξή του είναι σαφώς πιο εύκολη και γρήγορη.

Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να αποχωρίζεσαι τα μακριά μαλλιά σου, που με τόσο κόπο προσπάθησες να κρατήσεις, όμως σου εγγυόμαστε πως το κούρεμα θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και μάκρος, παράλληλα όμως θα χαρίσει υγεία και λάμψη στο τριχωτό της κεφαλής!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στητό Στήθος: Απόκτησε το φυσικά με 3 απλές κινήσεις

Her News b

3 Προϊόντα περιποίησης που πρέπει να χρησιμοποιεί κάθε γυναίκα πριν τα 30 της

Her News

Θεραπείες περιποίησης δέρματος & Τάσεις ομορφιάς για το 2023

Her News