HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ισχύει ότι εάν ξαναγεννιόμουν θα έκανα λιγότερο sex και θα χόρευα περισσότερο»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης συνάντησε τον Θανάση Πάτρα. Ο ηθοποιός μίλησε για το όνειρό του σχετικά με το κλασσικό μπαλέτο, τον ρόλο που απέρριψε και μετάνιωσε αλλά και για τον λόγο που κατέρρευσε σωματικά.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης «άνοιξε» την καρδιά του στον Θανάση Πάτρα και μίλησε για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός για δεύτερη χρονιά θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ «Φτηνά τσιγάρα» που είναι η μεταφορά της ομώνυμης ταινίας του.

«Νιώθω χαρά και δικαίωση που επέλεξε τα «Φτηνά τσιγάρα» για να το κάνει μουσικό θέατρο» δηλώνει ο ίδιος για την επιλογή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής να ανεβάσει την ελληνική ταινία και να την κάνει μουσικό θέατρο. Θυμάται πως όταν κυκλοφόρησε η ταινία «δεν είχε καμία τύχη» με τον ίδιο να περνά όπως λέει στην «ολική αδιαφορία».

Ερωτώμενος για το εάν θα επέλεγε τον Μάρκο Σεφερλή ως πρωταγωνιστή ταινίας λέει:

«Ο Μάρκος Σεφερλής όλα αυτά τα χρόνια με τα γεμάτα θέατρα έχει αποδείξει πως δεν είναι τυχαίος. Και βέβαια εάν προέκυπτε κάτι που του ταίριαζε θα τον έβαζα».

«Είδαμε ανθρώπους που αυτοανακηρύχθηκαν σε βασιλιάδες να μπαίνουν φυλακή. Από την αλαζονεία μπορείς να φτάσεις από την γραφικότητα μέχρι το έγκλημα» σημειώνει.

Αναφερόμενος στους ρόλους που έχει παίξει λέει πως η συμμετοχή του στη σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» ήταν για να μαζέψει λεφτά για την επόμενη ταινία του.

Αποκαλύπτει μάλιστα πως ο Χάρης Ρώμας του είχε προτείνει τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». «Είχα αρνηθεί, το μετάνιωσα πολύ» δηλώνει.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνέχεια στην περιπέτεια υγείας του που τον οδήγησε σε νοσηλεία. «Δύο φορές κατέρρευσα σωματικά…ο μισός ήμουν παγωμένος, νόμιζα έπαθα εγκεφαλικό» συμπληρώνει.

Στην ερώτηση με τι άλλο θα ήθελε να ασχοληθεί στη ζωή του απαντά: «Θα ήθελα να χορέψω…τώρα που είμαι 52 ετών μήπως γίνω ο πρώτος παγκόσμια που ξεκινά στα 52 του να γίνει χορευτής κλασικού μπαλέτου».

Όπως λέει χορεύει σε πανηγύρια αλλά και στο σπίτι όταν είναι μόνος και σκέφτεται. «Χρωστάω έξι μαθήματα για να πάρω το πτυχίο του δασκάλου» προσθέτει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλενα Ασημακοπούλου: Η κρίση πανικού στο κάστινγκ με τον Λιάγκα και το διαζύγιο από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Her News

Ελεονώρα Μελέτη σε Light: “Εγώ θα πω στο παιδί μου ότι δεν είναι το παν το χρήμα, τα όπλα και οι γκόμενες”

Her News b

Άννα Φόνσου: «Δεν δέχομαι την παρένθετη μητέρα, τη μισώ αυτή τη γυναίκα που δίνει το παιδί»

HerNews ka