HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 31 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 31 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει με πολλές φιλικές επαφές και σίγουρα θα καταφέρετε να μπείτε σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον. Αν είστε σε ένα σύλλογο θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε λίγο παραπάνω. Επίσης, θα ήθελα να μπείτε στη διαδικασία να διευθετήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες προς τράπεζες ή δημόσια ταμεία στην περίπτωση που έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Εσείς αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της θα πρέπει να εστιάσετε στα επαγγελματικά σας και γιατί όχι; Nα δουλέψετε λίγο παραπάνω μπορεί στα μέσα της εβδομάδας να καταφέρετε να πετύχετε ένα μεγάλο σχέδιο σας. Έτσι, κατά συνέπεια να φτιάξει η διάθεση σας. Αρκετοί θα χρειαστεί να στηρίξετε οικονομικά το σύντροφο της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς αυτή η εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της θα κάνετε κάποια σχέδια για ένα ταξίδι σας στο εξωτερικό ή να μπείτε στη διαδικασία να αποκτήσετε ένα μεταπτυχιακό. Αρκετοί από εσάς θα πρέπει να εργαστείτε λίγο παραπάνω και αυτό θα σας κουράσει. Όμως, θα πρέπει να το κάνετε για το δικό σας καλ. Οι καλοί σας φίλοι θα σας σταθούν και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πετύχετε κάποιους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με άγχος σχετικά με κάποιες εκκρεμότητες που έχετε σε τράπεζες ή εφορίες. Μην αγχωθείτε ! Φροντίστε να τις τακτοποιήσετε. Συγχρόνως τα ερωτικά σας έχουν αρχίσει να παίρνουν φωτιά με κόσμο να σας φλερτάρει και εσείς να μην ξέρετε τι να διαλέξετε. Χαρείτε, διασκεδάστε και γιατί όχι; Φλερτάρετε και εσείς, γιατί το έχετε ανάγκη.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Για εσάς η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετές υποχρεώσεις προς τους συνεργάτες σας, αλλά και το γάμο σας. Θα ήθελα να δώσετε περισσότερη προσοχή όσο και να σας κουράζει για να μπορέσετε να αποφύγετε γκρίνιες. Συγχρόνως, θα πρέπει να στηρίξετε οικονομικά έναν από τους δυο γονείς σας ή να βγουν παραπάνω έξοδα για το σπίτι σας. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορείτε να ταξιδέψετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Αυτή η εβδομάδα εσάς θα ξεκινήσει με αρκετή εργασία και ίσως να χρειάζεται να ξεκινήσετε μια διατροφή λόγω παραπάνω κιλών που έχετε πάρει. Όμως μην παραμελήσετε το ταίρι σας γιατί θα σας χρειαστεί. Αρκετοί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ζητήσετε την οικονομική στήριξη από το συντροφό σας. Μπορείτε να το κάνετε και είμαι σχεδόν βέβαιη πως δεν θα σας το αρνηθεί.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει πολύ ευχάριστα, καθώς θα υπάρξουν άτομα που θα σας φλερτάρουν και θα θελήσουν να έρθουν λίγο πιο κοντά. Αν είστε μόνοι μην αρνηθείτε και δώστε τους μια ευκαιρία. Επίσης, αν έχετε παιδιά σας περιμένουν όμορφες στιγμές μαζί τους. Προς το τέλος της εβδομάδας θα προκύψουν κάποια έξοδα φροντίστε να μην χαλάσετε πολλά χρήματα.

ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Δώστε, λοιπόν, τη βαρύτητα που πρέπει γιατί προς τα μέσα τις εβδομάδας σας περιμένουν πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Θα καταφέρετε να χαλαρώσετε από την πίεση που περάσατε. Συγχρόνως θα θελήσετε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την ομορφιά σας και πολύ καλά θα κάνετε!      

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

 Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει με πολλές επικοινωνίες μετακινήσεις και επαφές με τα αδέλφια σας. Αρκετοί θα λάβετε και ευχάριστες ειδήσεις που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα νιώσετε ευτυχισμένοι με τη τροπή που θα πάρουν κάποιες συμφωνίες σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σας απασχολήσει η οικογένεια ή ένας από τους δυο γονείς σας και θα αγχωθείτε λίγο παραπάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Εσείς θα ασχοληθείτε με θέματα οικονομικά για άλλη μια φορά και θα αγχωθείτε με κάποια έξοδα παραπάνω που θα προκύψουν. Η αλήθεια είναι πως για αρκετό διάστημα τα χρήματα σας δεν σας αρκούν και έχετε μια στενότητα. Όμως προς τα τέλη της εβδομάδας υπάρχει πιθανότητα να δεχθείτε την οικονομική στήριξη από τα αδέλφια σας με αποτέλεσμα να νιώσετε μια σιγουριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της θα  θελήσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Όμως, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχετε δεν θα σας αφήνουν! Θα εκνευριστείτε θα κάνετε υπομονή όμως γιατί προς το τέλος της εβδομάδας σας περιμένουν ευχάριστες μετακινήσεις όπως και ευχάριστα νέα.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ενδοσκόπηση. Αρκετοί θα θελήσετε να δείτε αν κινηθείτε σωστά το προηγούμενο διάστημα. Ίσως α κλείσετε κάποια κεφαλαία ζωής. Συγχρόνως σας δίνονται ευκαιρίες να κλείσετε κάποιες συμφωνίες στο εξωτερικό και να κάνετε επενδύσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τα 3 πιο επίμονα ζώδια

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 έως 11 Δεκεμβρίου

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 έως 24 Ιουλίου

HerNewskl