HerNews.gr
Social News

Κατερίνα Στικούδη: «Μου είπαν ότι είχα παρένθετη μητέρα και πως δεν γίνεται να χάσω τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης»

Έπειτα από τον εκνευρισμό της στην ερώτηση δημοσιογράφου για το αν νιώθει τύψεις που αφήνει το παιδί της στο σπίτι, η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια δημοσίευση με πολλές αιχμές στο instagram.

«Είμαι κάθε μέρα μαζί του, αφιερώνω χρόνο στο παιδί μου κι ειλικρινά θέλω να πιστεύω ότι αύριο μεθαύριο θα χαίρεται και θα καμαρώνει για εμένα και για όλα αυτά που κάνω για αυτόν φυσικά» αυτό  απάντησε φανερά ενοχλημένη η Κατερίνα Στικούδη στην ερώτηση της δημοσιογράφου.

Το πρωί της Τρίτης η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία που κρατά στα χέρια της τον νεογέννητο γιό της Βύρωνα και έγραψε:

Μου λέγανε ..
Α μπράβο που γέννησες φυσιολογικά … και σκεφτόμουν δηλαδή αν έκανα καισαρική ποιο θα ήταν το θέμα?
Μετά μου έλεγαν …
Μπράβο που θηλάζεις .. δηλαδή αν δεν μπορούσα , θα ήταν κακό ?
Μετά ενοχλήθηκαν που γύρισα στη δουλειά μου .. ( πολύ σύντομα λέει … αφήνω το παιδί μου λέει ..ένα Σάββατο έλειπα εν τω μεταξύ για λίγες ώρες )
Μετά είπαν ότι είχα παρένθετη μητέρα .. και πως δεν γίνεται να χάσω τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης …
Άλλοι είπανε ότι έκανα πλαστικές αμέσως μετά …
Θυμάμαι όμως και τα πρώτα σχόλια όταν έβγαλα το πρώτο μου τραγούδι .. όταν παρουσίασα την πρώτη μου εκπομπή , όταν έπαιξα σε μια σειρά .. όταν ανέβηκα στο σανίδι .. όταν έμαθα πιάνο !
Α ναι θα μου πεις.. έτσι είναι αυτή η δουλειά.. θέλει γερό στομάχι να αντέχεις !
Ήρθε λοιπόν στη ζωή μου αυτός ο άγγελος που λέγεται Βύρωνας , να με κάνει να καταλάβω ότι είμαι πολύ πιο δυνατή απ όσο νομίζω .. να με κάνει καλύτερο άνθρωπο και να μου μάθει ένα σωρό πράγματα ..
Δε θα σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έγκυος για τρίτη φορά η Κλέλια Πανταζή: Η τρυφερή ανακοίνωση στο Instagram

Her News

Georgina Rodriguez: Η «αδιαφορία» της για τα γενέθλια του Christiano Ronaldo

HerNews ka

Κόνι Μεταξά: Η συγκινητική εξομολόγηση στον Μάριο Καπότση για την επέτειο του γάμου τους – «Δεν πίστευα ποτέ πως αξίζω να έχω έναν τέτοιον άνθρωπο»

HerNews ka