HerNews.gr
Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης: Νέα κατάθεση σοκ για τον εφιάλτη στον οίκο ανοχής – «Έρχονται» 7 συλλήψεις

Βιασμός 12χρονης: Κατέθεσε για τέταρτη φορά, χθες Δευτέρα, η 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό. Προκειμένου να έρθουν στο φως νέα στοιχεία της υπόθεσης βιασμού και εκπόρνευσης από τον Ηλία Μίχο και άλλους άνδρες τους οποίους προσέγγιζε ο 53χρονος μέσα από εφαρμογή γνωριμιών.

Η κατάθεση της 12χρονης κινήθηκε και πάλι σε δύο άξονες.

Στην αρχή, το κορίτσι κλήθηκε να περιγράψει όλα όσα έζησε στον οίκο ανοχής, ενώ στη συνέχεια, οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφίες, προκειμένου, το κορίτσι, να αναγνωρίσει τους βιαστές της.

αστυνομια

Η αστυνομία συνέχιζε τις έρευνες ώστε να ταυτοποιηθούν πλήρως και άλλα άτομα από τη λίστα των 213 που είχαν επικοινωνήσει με κάποιο από τα προφίλ της 12χρονης στο Blindchat.

Μετά την κατάθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναμένεται να εκδοθούν επτά εντάλματα σύλληψης για άτομα που είχαν κλείσει ραντεβού με την ανήλικη μέσω της εφαρμογής γνωριμιών.

Οι διωκτικές αρχές εστιάζουν τις έρευνές τους στα πρόσωπα που ήταν διαδικτυακοί συνομιλητές της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης, προκειμένου να διαπιστώσουν αν συναντήθηκαν με την ανήλικη και αν συνευρέθηκαν μαζί της.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε την Τρίτη (1.11) ότι άλλα δύο άτομα προσήλθαν αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ για την υπόθεση μαστροπείας.

Παράλληλα, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, έκανε γνωστό ότι διαγράφηκε από το κόμμα μέλος του στη Ρόδο για το οποίο υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής του στην υπόθεση.

Αναλυτικότερα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ δύο ημεδαποί ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα, παρουσιάστηκαν στους αστυνομικούς και ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη.

Οι δύο άνδρες εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση της 12χρονης.

Δημοσιοποίηση στοιχείων παιδοβιαστών

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο «Elias» σαρλωνει τη χώρα – Συναγερμός στις ήδη πλημμυριμσένες περιοχές

HerNews ka

Σάμος: Στην κορυφή των ελληνικών προορισμών για τους Σουηδούς

HerNews ka

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων: Οι «κόκκινες» περιοχές της χώρας

HerNews ka