HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Έφερε την άνοιξη στο φθινόπωρο με αφορμή το Halloween

Η Hailey Bieber είναι μια από τις γυναίκες που αγαπάμε πολύ και ακολουθούμε όλα της τα βήματα. Είναι μια celebrity-trend-maker, που όχι μόνο δημιουργεί τάσεις στο μακιγιάζ, το manicure και τα μαλλιά, αλλά και που διαρκώς εμφανίζεται προτείνοντας πλήθος διαφορετικών looks και styles.

Hailey Bieber: Έφερε την άνοιξη στο φθινόπωρο για το Halloween

Αυτή τη φορά, η Hailey Bieber έφερε την άνοιξη στο φθινόπωρο και είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Με αφορμή το Halloween, έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχουμε δει τις ημέρες αυτές. Αδιαμφισβήτητα, ήταν η πιο εντυπωσιακή celebrity που είδαμε φέτος και λατρέψαμε το στυλ και ταυτόχρονα την απλότητά της.

Tι έκανε η Hailey Bieber με αφορμή το Halloween;

Το διάσημο μοντέλο και trend-maker επέλεξε για το Halloween να καλύψει το σώμα και τα μαλλιά της με ροζ τριαντάφυλλα. Ενώ, χρησιμοποίησε και ροζ τούλι για την ουρά της φούστας της από τριαντάφυλλα, επίσης. Όλη της η εμφάνιση έχει ροζ χρώμα, με το μωβ παστέλ να κυριαρχεί στο backround.

Σχετικά με το μακιγιάζ, χρησιμοποίησε την απόλυτη τάση, το μονόχρωμο μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις, σαν τα τριαντάφυλλα στο σώμα και τα μαλλιά της. Ροζ έντονα χείλη, ροζ σκιά και ροζ ζυγωματικά αποτέλεσαν το makeup look της. Το μονόχρωμο μακιγιάζ είναι η τάση του φθινοπώρου με όλο και περισσότερες διάσημες και όχι μόνο να το επιλέγουν.

Ενώ, για τα νύχια της αποχωρίστηκε τα αγαπημένα της Glazed-Donut nails, που εξακολουθούν να είναι trend για το φθινόπωρο και επέλεξε το baby pink που ταίριαζε με την ενδυμασία της και το μακιγιάζ της. Αυτά που κλέβουν την παράσταση είναι τα καστανά μαλλιά της, που δένουν αρμονικά με ολόκληρο το αποτέλεσμα

Hailey Bieber: Έφερε την άνοιξη στο φθινόπωρο για το Halloween

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Πώς να μεγαλώσετε τα μαλλιά πιο γρήγορα σύμφωνα με τους ειδικούς

HerNews ka

Έλενα Χριστοπούλου: Δοκίμασε το χτένισμα που έχουν λατρέψει τα κορίτσια του TikTok

HerNewskl

Underpainting: Η τεχνική μακιγιάζ που λατρεύουν όλοι οι makeup artists!

HerNewskl