HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Καίτη Γαρμπή: «Ο Αντώνης Ρέμος σέβεται τον συνάδελφο. Τον βάζει σε θέση ίσως και καλύτερη από τη δική του»

Συνέντευξη στις τηλεοπτικές κάμερες, με αφορμή τη συνεργασία τους τον φετινό χειμώνα, παραχώρησαν ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή.

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2022, και προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Happy Day», οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν για τη μουσική συνύπαρξή τους, ύστερα από 25 χρόνια.

Αντώνης Ρέμος: «Η Καίτη μου άπλωσε το χέρι στα πρώτα μου βήματα»

«Συνεργαζόμαστε ξανά μετά από 25 χρόνια. Νιώθω πολύ συγκινημένος. Η Καίτη μου άπλωσε το χέρι στα πρώτα μου βήματα, με βοήθησε πάρα πολύ» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

Καίτη Γαρμπή: «Ο Ρέμος είναι το καλύτερο παιδί. Σε αγαπάμε μωρέ»

«Όταν μιλάμε για τον Αντώνη Ρέμο, πάντα το πρώτο που λέμε είναι ότι είναι το καλύτερο παιδί. Δεν είναι τυχαίο, για αυτό και είμαι ευτυχισμένη που συνεργάζομαι μαζί του» ανέφερε με τη σειρά της η Καίτη Γαρμπή.

«Αποδίδει στον συνάδελφό του αυτό που του πρέπει, αυτό που του αξίζει. Ξέρει να σέβεται τον συνάδελφο του, να τον εκτιμά και ίσως να τον βάζει σε μια θέση καλύτερη από τη δική του με μεγαλοσύνη και γενναιοδωρία. Σε αγαπάμε μωρέ» τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

«Αυτή η δουλειά θέλει ήθος, αξιοπρέπεια, να σέβεσαι τον συνάδελφο και τον εαυτό σου», συμπλήρωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Ιωαννίδου: «Η Google μου προσθέτει 15 χρόνια, ετοιμάζω μήνυση»

Her News

Ελένη Ψυχούλη: «Τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχω δώσει πάνω από 15 ευρώ για ρούχα»

Her News b

Ζήνα Κουτσελίνη: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που έβλεπαν τις φωτογραφίες της 12χρονης και φρίκαραν- Αυτοί διώκονται»

HerNews ka