HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: «Φέτος έβγαλα πρώτη φορά μόνη μου χρήματα από το ATM με την κάρτα μου»

britneyspears2

Η Brintey Spears ανέβασε μια φωτογραφία της στο instagram στην οποία “εξαπολύει πυρά” στον πατέρα της για ακόμα μια φορά.

Μέσα στο μακροσκελές κείμενο η Brintey κάνει έναν μικρό απολογισμό από κάποιες καταστάσεις που περνούσε στο παρελθόν όταν ακόμη ήταν υπό την πλήρη κηδεμονία του πατέρα της, και στο πόσο έχει αλλάξει τώρα η ζωή της.

britneyspears

«Φέτος κατάφερα να βγάλω μετρητά πρώτη φορά από το ATM με την κάρτα μου» γράφει η τραγουδίστρια θέλοντας να δείξει πόσο μεγάλο έλεγχο είχε στην ζωή της ο πατέρας της.

Κάτι ακόμα που μοιράστηκε στην ανάρτησή της, η Britney Speras, είναι ότι ο πατέρας της δεν την άφηνε να πηγαίνει σε spa γιατί φοβόταν ότι θα πιεί καφέ. «Μπαμπά μπορώ να πάω και στα spa τώρα… πριν παίξω εκείνο το βράδυ είδα και τους 3 φίλους μου στο spa σε εκείνες τις ψηλές  καρέκλες που βάζεις τα πόδια σου. Κάθε ένας από αυτούς είχε το δικό του μπουκάλι σαμπάνιας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ;».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)

Η ενθουσιώδης ανάρτηση της τραγουδίστριας έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες αφότου ισχυρίστηκε ότι ο εν διαστάσει πατέρας της της συμπεριφέρθηκε σαν «σκύλος του βασιλιά» και «προσπαθούσε να τη σκοτώσει» κατά τη διάρκεια  της 13χρονης πλήρης κηδεμονίας της.

Κλείνοντας την ανάρτηση αυτή, η Britney δεν δίστασε να “στείλει ευχές” στον πατέρα της γράφοντάς του: «Είμαι ισότιμος άνθρωπος τώρα… και είμαι τόσο ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!», έγραψε. «Τέλος πάντων, ήθελα απλώς να σου χαρίσω ένα όμορφο ξεχωριστό HAPPY F–k you !!!»

«Η επιθυμία μου είναι να φτάσω τον πατέρα μου σε ένα σημείο… να πάρω το αυτοκίνητό του… το σπίτι του… την ιδιωτικότητα του», έγραψε, πριν περιγράψει πώς της φέρθηκαν.

Britney Spears-hernews

«Να τον βάλω κάτω για 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και του κάνουν ερωτήσεις και οι άνθρωποι τον αντιμετωπίζουν σαν επιστημονική εμπειρία … παρακολουθώντας το φαγητό του… χωρίς τηλέφωνο… οι νοσοκόμες τον παρακολουθούν να κάνει ντους και να ντύνεται».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

ΗΠΑ: «Σαρωτική» κακοκαιρία-Νοικοκυριά στα σκοτάδια, χάος στις πτήσεις, δυστυχήματα

Her News b

Μάθιου Πέρι: Κακοποίησε την πρώην αρραβωνιαστικιά του όταν τον εγκατέλειψε

HerNews ka

Το πρόγραμμα της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ που θα τελεστεί τη Δευτέρα

Her News