HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Ιτούδης: «Δεν ξέρω πως με αντέχει η σύζυγός μου. Παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή και την καριέρα μου»

Στους «Πρωταγωνιστές» φιλοξενήθηκε την Πέμπτη ο Δημήτρης Ιτούδης και μίλησε για την ενασχόλησή του με το μπάσκετ, αλλά και την προσωπική του ζωή. 

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ αναφέρθηκε στη σύζυγό του Μαρία, που είναι δίπλα του σε κάθε του βήμα. Τόνισε πως είναι ένας άνθρωπος που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή και την καριέρα του.

Δημήτρης Ιτούδης: «Η Μαρία έχει έναν τρόπο να σε καθοδηγεί και να σε διδάσκει»

«Δε ξέρω πως με αντέχει η σύζυγός μου, η Μαρία. Αυτή είναι μια ερώτηση που πρέπει να την απαντήσει εκείνη. Έρχεται στο γήπεδο. Στη Μόσχα που ήμασταν 8 χρόνια ήταν συνέχεια εκεί. Η Μαρία έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή και την καριέρα μου. Έχει έναν τρόπο να σε καθοδηγεί, να σε διδάξει, να σε coachaρει και να αποδεχθείς αυτό που λέει γιατί είναι πάντα εμπεριστατομένο και με παραδείγματα αλλά και ουσιαστικές λύσεις» είπε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Στην εκπομπή όμως μίλησαν και οι γονείς του Δημήτρη Ιτούδη οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι δεν πίστευαν ποτέ ότι θα έρθει μια μέρα που ο γιος τους θα έβγαζε χρήματα από το μπάσκετ.

«Δε θέλαμε να μείνει να δουλέψει στα σπαράγγια. Θέλαμε να σπουδάσει για να το προωθήσει. Δεν πιστεύαμε ότι θα βγάλει ποτέ χρήματα από το μπάσκετ. Τώρα μας το λέει πολλές φορές ότι το μπάσκετ μας ζει» είπαν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν έχω ταμπού με τα ψυχοφάρμακα, είπα στον γιατρό ότι δεν θέλω να τα κόψω ποτέ»

Her News

Σάσα Μπάστα: «Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδελφό μου από τον θάνατο – Έίχε 1% πιθανότητα να ζήσει»

HerNews ka

Ελένη Χατζίδου σε Ετεοκλή Παύλου: «Εμείς δεν το κουράσαμε πολύ, προχωρήσαμε σχετικά γρήγορα στο σεξ»

Her News