HerNews.gr
Social News

Twitter, η επόμενη μέρα: Φεύγουν… νύχτα οι διασημότητες εξαιτίας του Ίλον Μασκ

Είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και μπορεί να κάνει ότι θέλει; Ο λόγος για τον Ίλον Μασκ, που… πέταξε από την πρώτη θέση της σχετικής λίστας του Forbes τον Τζεφ Μπέζος, με περιουσία 223.8δισ. δολάρια, αλλά όπως φαίνεται είναι περισσότερο χαρούμενος που έγινε επιτέλους ο ιδιοκτήτης του Twitter.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους χρήστες του, και μάλιστα και τους πιο διάσημους ανάμεσα τους όπως ο μπασκετμπολίστας Λεμπρόν Τζέημς, η τραγουδίστρια Τόνι Μπράξτον, η ηθοποιός Τέα Λεόνι, ο συγγραφέας Στίβεν Κινγκ και πολλοί άλλοι, που σκέφτονται να εγκαταλείψουν το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης άρον άρον και μαζικά. Αιτία γι’ αυτό η απόφαση του Νοτιοαφρικανού επιχειρηματία, λίγες ώρες μετά την επίσημη απόκτηση του με μια συμφωνία ύψους 44 δισ. δολαρίων, να καθαιρέσει ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, να αναλάβει μοναδικός διευθυντής της πλατφόρμας, να απολύσει το 50% του προσωπικού, δηλαδή 3.700 εργαζομένους και να ανακοινώσει συνδρομή 8 δολαρίων το μήνα για όσους θέλουν να επαληθεύσουν την αυθεντικότητα του λογαριασμού τους και να βλέπουν λιγότερες διαφημίσεις.

Ίλον Μασκ

Να σημειωθεί ότι το Twitter κυκλοφόρησε πέρυσι το πρώτο του πακέτο συνδρομής, το Twitter Blue, το οποίο με 4.99 δολάρια μηνιαίως παρέχει πρόσβαση σε περισσότερες δυνατότητες, όπως την επεξεργασία ή την αναίρεση tweets. Τώρα τα 8 δολάρια για τις ΗΠΑ (για τις υπόλοιπες χώρες αναμένονται προσαρμοσμένες τιμές ανάλογα με την ισοτιμία αγοραστικής δύναμης), καθώς επίσης και η πληροφορία της Washington Post για επί πληρωμή λειτουργίας Paywalled Video έχουν ανησυχήσει άπαντες, που φοβούνται ότι έρχεται το τέλος του αγαπημένου του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, όπως το ήξεραν μέχρι σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

O Light αποχαιρετά τον κολλητό του φίλο Mad Clip

Her News b

Μαρία Λουίζα Βούρου: Παραδέχεται τον χωρισμό της από τον Γιάννη Παπαγεωργίου

Her News

Paris Hilton: Για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη με τον γιό της

HerNews ka