HerNews.gr
DECORNEWS

Η καρδιά της Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης χτυπά στο My Creations

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και μαζί με την εορταστική διάθεση, αναζητούμε τον καλύτερο τρόπο να διακοσμήσουμε το χώρο μας. Το My Creations στην Κηφισιά μας εμπνέει με τις ξεχωριστές προτάσεις για φέτος τις γιορτές.

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση «μεταμορφώνει» το χώρο και μας ανανεώνει τη διάθεση. Όταν έχουμε και παιδιά, τότε η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση έχει ένα λόγο παραπάνω να είναι ξεχωριστή! 

Στο κατάστημα My Creations μπορείτε να δείτε τη νεα συλλογή σε χριστουγεννιάτικα στολίδια κ οχι μόνο! 

Η Νίκη και η Γιώτα, ιδιοκτήτριες του My Creations, με 30 χρόνια εμπειρίας στον στολισμό κάθε σημαντικής εκδήλωσης όπως γάμου και βάπτισης, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και τα φετινά Χριστούγεννα, δημιουργώντας χειροποίητες εμπνεύσεις που θα μας μεταφέρουν σε ένα… παραμύθι!

Όπως κάθε χράνο, έτσι και φέτος δέχονται παραγγελίες για διακόσμηση σε καταστήματα και σπίτια, προτείνοντας μοναδικές ιδέες στολισμού.
Αναλαμβάνουν να προτείνουν το στυλ της διακόσμησης, ανάλογα με το design και την τοποθεσία κάθε χώρου.

Τα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στεφάνια από φυσικό έλατο που κάνει το σπίτι να μοσχοβολάει, ξεχωρίζουν στις δημιουργίες My Creations του και γίνονται ανάρπαστα! 

Στο My Creations θα βρείτε είδη δώρων για μικρούς και μεγάλους, υπέροχες κατασκευές με φυσικά στοιχεία όπως ξύλο, κουκουνάρια, αληθινά και αποξηραμένα λουλούδια και ότι άλλο χωράει η φαντασία σας!

My Creations

Κηφισίας 222, Κηφισιά

2108084809

6940561849

Facebook

Instagram

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εφηβικό δωμάτιο: Δημιουργική διακόσμηση

Her News

Πως μπορείτε να κάνετε ένα μπάνιο πιο χαλαρωτικό

HerNews ka

Το νέο pop-up store του οίκου Tiffany στο Παρίσι μας ταξιδεύει στον χρόνο

Her News