HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ανδρέας Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Εξαιτίας ενός ανθρώπου κακομαθημένου άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους»

Ο Ανδρεάς Μικρούτσικος σχολίασε το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου την τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Ναταλία Γερμανού είπε στην εκπομπή της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ότι: «Πολύ εύκολα λέμε για την Κωνσταντίνα πως φερόταν, τι εξουσία είχε και τα λοιπά. Κανείς δεν λέει ποιος τής έδωσε αυτήν την εξουσία. Κανείς δεν λέει πως αυτό το κορίτσι, που ήταν 23 ετών, κάποιος τής έδωσε την ελευθερία να είναι και να συμπεριφέρεται σαν βασιλοπούλα»

Έτσι με την σειρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε ότι διαφωνεί με την Ναταλία Γερμανού και με έντονο εκνευρισμό σχολίασε:

«Εγώ εκείνο που ξέρω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ και τηλεοπτικά την έχω δει σε άθροισμα δέκα λεπτά, είναι ότι υπάρχει ομάδα τεχνικών, κάμερες, πανελίστες, παρουσιαστές που έχασαν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου. Διαφωνώ με τη Ναταλία».

Και συνέχισε: «Δε μπορώ να παίξω το παιχνίδι των φαντασμάτων αν ο άνθρωπος που της έδωσε την εξουσία έχει φύγει από τη ζωή.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν εξαιτίας ενός ανθρώπου κακομαθημένου, άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, δεν είναι “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο”. Είναι ένας τοξικός άνθρωπος που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια. Αυτό για μένα είναι γραφή».

Τέλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτός που της έδωσε την εξουσία είναι ηθικός αυτουργός και φταίει με φυσικό αυτουργό. Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε killer. Αυτή είναι άποψή μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ναυάγιο: Η νέα δραματική σειρά έρχεται στο Mega

HerNews ka

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: “Δεν είναι όμως μόνο επαγγελματικό σχολείο η Ελένη Mενεγάκη”

HerNewskl

Λάμπης Λιβιεράτος: «Με την Άννα Βίσση αγαπηθήκαμε»

Her News b