HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Σκουλός: Το bullying και η γνωριμία με τη σύζυγό του όσο ήταν μαθήτρια

Ο Δημήτρης Σκουλός συνάντησε τον Θέμη Γεωργαντά σε μια After Dark συνέντευξη για την πορεία του ως φωτογράφος, την προσωπική του ζωή και τον ερχομό των παιδιών του.

Ο Δημήτρης Σκουλός για τον ρόλο του πατέρα: «Η Τζέλα έχει αναλάβει το διάβασμα της μεγάλης στο σπίτι και είναι αυστηρή. Είναι δέκα χρονών η μεγάλη μας κόρη. Εγώ δεν χαλάω χατίρι. Η Τζέλα δεν θυμώνει εύκολα αλλά είναι πολύ της επανάληψης. Εγώ έχω μάθει στην μεγάλη πως δεν μπορεί ο μπαμπάς να λέει κάτι 15 φορές», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός για την καθημερινότητα με την κόρη του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη skoulos (@skoulos)

Δημήτρης Σκουλός: «Η Τζέλα προσπαθούσε να μου προξενέψει τη φίλη της»

Για την κοινή του ζωή δίπλα στην σύζυγό του Τζέλα ο γνωστός φωτογράφος ξεκίνησε από την γνωριμία τους όσο εκείνη ήταν μαθήτρια και εκείνος είχε ασχοληθεί επιχειρηματικά με την εστίαση.

«Είμαστε μαζί 18 χρόνια και 14 παντρεμένοι.Εγώ είχα ανοίξει μια καφετέρια όσο η Τζέλα ήταν ακόμα στο Γυμνάσιο και ερχόταν εκεί για καφέ. Όταν γνώρισα την Τζέλα προσπάθησε να μου προξενέψει την φίλη της (…) Εγώ της έδειξα αμέσως ότι ενδιαφέρομαι για την ίδια και της ζήτησα να βγούμε ένα ραντεβού. Ήμασταν μαζί ως ζευγάρι αρκετό καιρό, ωστόσο ζήσαμε μαζί μετά από ένα χρονικό διάστημα, ερχόταν αρχικά κάποια βράδια σπίτι μου», αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Δεν ζηλεύει ο ένας τον άλλον και ίσως γιατί έχουμε εμπιστοσύνη. Είναι και τι δικαίωμα δίνεις εσύ στον άλλον», ανέφερε για την σχέση τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη skoulos (@skoulos)

Δημήτρης Σκουλός: «Μου έκαναν bullying συνέχεια επειδή ήμουν μελαμψός»

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε και για την εποχή των σχολικών του χρόνων περιγράφοντας την στιγμή που δέχτηκε bullying από τους συμμαθητές του.

«Στο σχολείο ήμουν ήρεμος, άχρωμος, άοσμος, δεν με θυμόταν κανείς. Ήμουν κοντός. Πήρα ύψος απότομα ένα καλοκαίρι. Μου έκαναν bullying συνέχεια επειδή ήμουν μελαμψός. Δεν είναι βάψιμο ούτε σολάριουμ, έτσι γεννήθηκα. Δεν ήταν εύκολο. Μου άφησε ένα κατάλοιπο, άρχισα να κάνω μπάνιο και δύο και τρεις φορές την ημέρα. Μου λένε ό,τι μου λένε, τουλάχιστον να μη μυρίζω κιόλας.

Δεν πειράζει όλα καλά. Ήμουν μικρούλης, κοντούλης, με πλακώνανε και στο ξύλο. Είχα πάει τελευταία φορά που βγήκα με τη σύζυγό μου στον Ρέμο και στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένα παλικάρι που με κυνηγούσε και με χτυπούσε στο δημοτικό. Σηκώθηκα και τον ρώτησα γιατί το κάνατε αυτό και έβαλε τα κλάματα. Μου ζήτησε συγγνώμη» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Σκουλός καλεσμένος στο After Dark.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στάθης Σχίζας: «Έχω κουραστεί να με ρωτάνε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου»

HerNews ka

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ο κύκλος του «Στην Υγεία Μας» έχει κλείσει μέσα μου»

HerNews ka

To «Χ Factor» έρχεται στο MEGA

Her News