HerNews.gr
Διεθνή

Βασίλισσα Ελισάβετ: Έγινε φίλη με τον Τομ Κρούζ πριν από τον θάνατό της

Ο Τομ Κρούζ εμφανίστηκε ως καλεσμένος στον εορτασμό για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ για την 70η επέτειό της στον θρόνο.

Η άρρωστη Βασίλισσα όμως δυσκολευόταν λόγω κινητικών προβλημάτων και δεν μπορούσε να τον συναντήσει.

«Η βασίλισσα γνωστοποίησε ότι ήταν πραγματικά απογοητευμένη που δεν συνάντησε τον Τομ Κρούζ στον εορτασμό, έτσι τον προσκάλεσε να κάνει μια ειδική ξενάγηση στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Μετά, μόνο οι δυο τους ήπιαν τσάι μαζί», είπε μια πηγή.

«Της άρεσε να τον βλέπει και πραγματικά τα βρήκαν μεταξύ τους, τόσο πολύ που τον κάλεσε και για μεσημεριανό γεύμα. Του επετράπη ακόμη και να πετάξει  με ελικόπτερο», πρόσθεσε η πηγή.

Η εκκολαπτόμενη φιλία επρόκειτο να συνεχιστεί με ένα μεσημεριανό ραντεβού. Τελικά δεν ήταν γραφτό να γίνει καθώς η Ελισάβετ έφυγε από την ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών , πριν προλάβουν να ξανασμίξουν.

Πριν εμφανιστεί ως καλεσμένος του εορτασμού για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, τον Μάιο ο Κρουζ μίλησε κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής συνέντευξης για τον θαυμασμό του για τη Βασίλισσα.

«Είναι απλώς μια γυναίκα που θαυμάζω πολύ. Νομίζω ότι είναι κάποια που έχει τρομερή αξιοπρέπεια και θαυμάζω την αφοσίωσή της. Αυτό που έχει καταφέρει είναι ιστορικό», είχε πει τότε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λάιονελ Ρίτσι: Αποκάλυψε πόση ώρα διαρκεί στο… σεξ

Her News b

Met Gala: Οι Καρντάσιανς έφαγαν… πόρτα

Her News b

Σπάνιο βίντεο: Κάμερα κατέγραψε το μοναδικό πάντα αλμπίνο στον κόσμο

HerNews ka