HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7 έως 13 Νοεμβρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 7 έως 13 Νοεμβρίου. 

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει με το βλέμμα στραμμένο στα οικονομικά σας. Θα θελήσετε να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να πάτε μια εκδρομή ,που θα σας φτιάξει κατά πολύ τη διάθεση.
Προς το τέλος της εβδομάδας, άτομα από την οικογένεια θα σας κουράζουν λίγο με τις απαιτήσεις τους και δεν αποκλείεται να πρέπει να τρέξετε λίγο παραπάνω για να τους βοηθήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Τα ζώδια του Ταύρου, αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, χωρίς να νοιάζεστε για τους υπόλοιπους που βρίσκονται γύρω σας.
Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 8/11 θα σας ρίξει φως για να μπορέσετε να αλλάξετε κάποιες καταστάσεις στη ζωή σας.
Επίσης, θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε άτομα που είναι βαρίδια στα πόδια σας και δεν σας αφήνουν να εξελιχτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Τα ζώδια των Διδύμων στις αρχές της εβδομάδας θα θελήσετε να ξεκουραστείτε, ίσως και να κοιμηθείτε και λίγο παραπάνω, γιατί θα το έχετε μεγάλη ανάγκη.
Όμως τις επόμενες ημέρες σίγουρα θα βγείτε έξω και θα κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, χωρίς να δώσετε αναφορά σε κανέναν. Προσοχή μόνο σε κάποια έξοδα παραπάνω, για να μην μείνετε χωρίς χρήματα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για εσάς τα ζώδια του Καρκίνου αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ όμορφη διάθεση και με αρκετές φιλικές επαφές. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε και κόσμο που μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε κάποιους στόχους σας.
Εξακολουθείτε να έχετε επίσης εύνοια στα ερωτικά σας, καθώς αρκετός κόσμος δείχνει το ενδιαφέρον του και θέλει να συνάψει σχέσεις μαζί σας. Μην αφήνετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Για εσάς η εβδομάδα θα ξεκινήσει με αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα σας κουράσουν ιδιαίτερα.
Συγχρόνως, η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 8/11 θα σας ρίξει φως σε αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη ζωή σας και αφαιρέσεις που πιθανόν θα σας πονέσουν. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα βρεθείτε με φιλικά σας άτομα και θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια της Παρθένου θα έχει κάποια ταξίδια που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσετε πολύ ωραία. Αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την εργασία σας και θα καταφέρετε να έχετε κάποια παραπάνω έσοδα.
Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε και κάποια άτομα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάποιους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια του Ζυγού θα ξεκινήσει με κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που θα πρέπει να τις διευθετήσετε.
Επίσης, αρκετοί ίσως κάνετε κάποιες οικονομικές επενδύσεις που θα σας αποφέρουν έσοδα.
Προς το τέλος της εβδομάδας, ασχοληθείτε με την εργασία σας και φροντίστε να δουλέψετε λίγο παραπάνω, γιατί έχετε μείνει πίσω όσο διάστημα ήσασταν απασχολημένοι με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε παραπάνω με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 8/11 έρχεται να ταράξει τα νερά.
Θα πιεστείτε παραπάνω και θα χρειαστεί να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Θέλω να το κάνετε και να μην το αφήσετε για αργότερα, γιατί το πιο πιθανό είναι να το μετανιώσετε. Ευνοήστε, επίσης, σε θέματα εξωτερικού, στο τέλος της εβδομάδας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια του Τοξότη θα ξεκινήσει με αρκετές υποχρεώσεις στην εργασία σας, όπως και με κάποια θέματα της καθημερινοτητάς σας.
Φροντίστε λοιπόν να τα λύσετε. Επίσης, αρκετοί θα θελήσετε να κάνετε μια διατροφή για να χάσετε κάποια κιλά.
Θα ήθελα να το κάνετε, γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Οι ελεύθεροι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσετε άτομα που θα σας φλερτάρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Εσείς θα ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας και στο πως θα περάσετε καλά ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας. Αν είστε μόνοι, θα δεχθείτε φλερτ και προσκλήσεις για εξόδους, μην αρνηθείτε και αδράξτε τις ευκαιρίες.
Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να ασχοληθείτε με την εργασία σας. Συγχρόνως, να βρείτε λύσεις σε θέματα καθημερινότητας που σας πιέζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της, θα θελήσετε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας.
Eπίσης, η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 8/11 θα σας ρίξει φως και θα πρέπει να αλλάξετε κάποια πράγματα σχετικά με σπίτι και οικογένεια. Προς το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.        

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλές επικοινωνίες και ευχάριστα μηνύματα. Αρκετοί από εσάς θα κάνετε κάποιες εκδρομούλες με αγαπημένα σας άτομα και θα  περάσετε και καλά.
Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να ασχοληθείτε με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Αυτό θα σας κουράσει λίγο παραπάνω, όμως θα σας δωθούν και ευκαιρίες να χαλαρώσετε  με το ταίρι σας.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Instahttps://www.instagram.com/katselievi/

FB https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10 έως 16 Ιανουαρίου

Her News

Η ανάδρομη Αφροδίτη επιστρέφει & ανάβει την φλόγα σε μεγάλους έρωτες! – Προβλέψεις απο τη Μάρι Γιόβα

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 έως 24 Απριλίου

Her News b