HerNews.gr
Social News

Ερωτευμένη η Μελίνα Νικολαΐδη: Ποιος είναι ο σύντροφός της

Μία πολύ δημιουργική και όμορφη περίοδο στη ζωή της φαίνεται πως διανύει η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα.

Η Μελίνα Νικολαΐδη μετακόμισε στο Λονδίνο από τον Σεπτέμβριο, για να ξεκινήσει τις σπουδές της στην υποκριτική και στην μουσική.

Η Μελίνα φαίνεται πώς είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Φωτογραφίες και βίντεο με τον σύντροφό της έχουν ανέβει στα social media, ενώ ο ίδιος έχει πάει και στον Λονδίνο να την επισκεφθεί.

Ποιος άντρας της έχει κλέψει την καρδιά της

Το πρόσωπο που έχει κλέψει την καρδιά της 18χρονης Μελίνας είναι ο γυμναστής και παίκτης του βόλεϊ, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες που η Μελίνα Νικολαΐδη επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε pilates με τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, στο story που ανέβασαν στο Instagram έκανε tag και τον Αλέξανδρο.

Στο Instagram, όπως «mine (δικός μου)» ή το «Τι άντρα κυκλοφορώ», δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για άλλες ερμηνείες.

Μάλιστα, το Σάββατο σε αγώνα βόλεϊ που πήρε μέρος ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, έλαβε και ένα ιδιαίτερα εμψυχωτικό σχόλιο από την Μελίνα Νικολαΐδη. Η ίδια τον χαρακτήρισε ως τον «λίμπερο της καρδιάς μας». Παρεμπιπτόντως, ο παίκτης αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΕΚ, η οποία είναι και η ομάδα του πατέρα της, Ντέμη Νικολαΐδη. Ο Ντέμης υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αλλά και πρόεδρος.

Μια κοινή φωτογραφία του ζευγαριού είδαμε στον λογαριασμό του Ανδρέα Γεωργίου στο Instagram. Πρόκειται για στιγμιότυπο από καλοκαιρινές διακοπές στην Κίμωλο με μεγάλη παρέα. Η Μελίνα Νικολαΐδη διακρίνεται στην δεύτερη σειρά από δεξιά (πίσω από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη) και ο Αλέξανδρος από αριστερά, μία σειρά πριν το τέλος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ράσελ Κρόου: Ξέσπασε σε κλάμματα για το θάνατο του αγαπημένου του σκύλου

HerNews ka

Δέσποινα Μοιραράκη: Τα πρώτα της γενέθλια χωρίς τον σύζυγο της – «Η ζωή συνεχίζεται»

HerNews ka

Madonna: Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με βακτηριακή λοίμωξη – Ακύρωσε την περιοδεία της

HerNews ka