HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: Κάνει twerk με εσώρουχα στο Tik Tok και οι θαυμαστές της εκφράζουν την ανησυχία τους

H Madonna μοιράστηκε ένα βίντεο πριν από μερικές ημέρες στον λογαριασμό της στο Tik Tok που κάνει twerk με τα εσώρουχά της.

Οι θαυμαστές της τελευταία, εκφράζουν αρκετά συχνά την ανησυχία τους για την Madonna καθώς κάνει κάποιες περίεργες αναρτήσεις στα social media.

Η 64χρονη τραγουδίστρια φόρεσε ένα μαύρο δαντελένιο σουτιέν, μαύρο ψηλόμεσο εσώρουχο και διχτυωτό καλσόν καθώς χόρευε με το τραγούδι «L$D» του Luclover στο βίντεο .

@madonna♬ L$d – Luclover

Με αρκετά λάγνο ύφος η Madonna κοιτάζει την κάμερα στην αρχή του βίντεο και έπειτα ξεκινάει να χορεύει κάνοντας twerking.

Όπως ήταν λογικό, οι θαυμαστές της πήγαν αμέσως στα σχόλια όπου εξέφρασαν την ανησυχία και την δυσαρέσκεια τους για την τραγουδίστρια.

«Αυτή δεν είναι η Madonna που ξέρω. », έγραψε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Νιώθω ότι όλα όσα έχω γνωρίσει είναι μόνο ένα μεγάλο ψέμα. Αυτό μου ραγίζει την καρδιά».

«Η Μαντόνα δεν υπάρχει πια.. Δεν έχω ιδέα ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος» ήταν επίσης ένα από τα χιλιάδες σχόλια.

Εν τω μεταξύ, ορισμένοι θαυμαστές υποστήριξαν ότι η Madonna θα έπρεπε να μπορεί να δημοσιεύει ό,τι θέλει.

Τελευταία η Madonna έχει κάνει τους ακόλουθους της να ανησυχούν σχετικά με την ψυχική της υγεία λόγω των όσων δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

@madonna♬ Pick up the phone – Nickツ

Η τραγουδίστρια  χρησιμοποίησε επίσης τη δημοφιλή πλατφόρμα για να εμφανιστεί φαινομενικά ως γκέι τον Οκτώβριο, αλλά δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το βίντεο. Σε ένα ξεχωριστό βίντεο, η Madonna παραδόξως ομολόγησε ότι δεν έκανε περιτομή .

Οι θαυμαστές σχολίασαν επίσης τις ριψοκίνδυνες επιλογές ρούχων της και την «τρελή» εμφάνισή της όπως και το παραμορφωμένο της πρόσωπο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκαλύπτει πως έγινε η επανασύνδεση με τον Μπεν Άφλεκ

HerNews ka

Selena Gomez: Όσα είπε λίγο πριν κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ της

HerNewskl

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εξασφάλισε 3ετές συμβόλαιο 186 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Bucks

HerNews ka