HerNews.gr
Μόδα

Vera Wang: Μάγεψε με τη νέα της εμφάνιση – Όλοι την πέρασαν για έφηβη

Τα βραβεία μόδας CFDA παρακολούθησε η 73χρονη σχεδιάστρια Vera Wang και, όπως ήταν αναμενόμενο, «μάγεψε», για άλλη μία φορά, με την νεανική της εμφάνιση.

Η 73χρονη σχεδιάστρια, δείχνει να έχει βρει το μυστικό της νεότητας, και μας ξαφνιάζει κάθε φορά με τις εμφανίσεις της. Στην χθεσινή τελετή εντυπωσίασε, φορώντας ένα κομμάτι που μόνο 20άρες θα μπορούσαν να υποστηρίξουν.

Το look της Vera Wang στα CFDA που κατέπληξε

Η σχεδιάστρια επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μαύρο μπλουζάκι σε στιλ bandeau με λεπτές τιράντες, το οποίο φούσκωνε στα πλάγια με μανίκια, αφήνοντας τους ώμους της γυμνούς. Το look ολοκλήρωσε με μαύρες κάλτσες μέχρι τον μηρό και μαύρες ψηλές πλατφόρμες.

Στην τελετή, συνοδευόταν από την ηθοποιό Βανέσα Χάτζενς, η οποία φορούσε μια μαύρη μακριά φούστα και ένα δαντελένιο μαύρο σουτιέν, δημιουργίες της Wang.

Ποια είναι η ανατρεπτική Vera Wang

Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό της σχεδιάστριας, η οποία είναι μέλος του CFDA, η αισθητική της Vera Wang χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές λεπτομέρειες, περίπλοκα ντραπέ και μια ήρεμη αίσθηση του στυλ. Η Wang, που κατάγεται από την Νέα Υόρκη, καταλαβαίνει τις γυναίκες που αγκαλιάζουν τη μόδα. Έχει δημιουργήσει έναν μοναδικό φιλόδοξο κόσμο που παραπέμπει στον αισθησιασμό και την νεανική φινέτσα.

Σε ηλικία 23 ετών, η Vera Wang ήταν η νεότερη συντάκτρια μόδας και στυλίστρια της Vogue. Παρέμεινε εκεί για 16 χρόνια πριν μετακομίσει στον Ralph Lauren ως διευθύντρια σχεδιασμού. Το 1990 άνοιξε το πρώτη της κατάστημα – ναυαρχίδα στη φημισμένη Madison Avenue του Μανχάταν, εισάγοντας τη μόδα στη νυφική βιομηχανία με επαναστατικά σχέδια και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες. Η σχεδιάστρια δεν σταμάτησε στη μόδα, αφού έχει χαράξει αξιοσημείωτη πορεία και στην αρωματοποιία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να φορέσετε λεοπάρ στάμπα ακόμα και αν είστε λάτρης του μίνιμαλ

HerNews ka

Adrian Appiolaza: Αυτός είναι ο νέος creative director του οίκου Moschino!

HerNewskl

Κάννες 2023: Η Irina Shayk έκανε την πιο σέξι εμφάνιση της βραδιάς

HerNewskl