HerNews.gr
Διεθνή

Κάνιε Γουέστ: Η Τζούλια Φοξ λέει ότι το ειδύλλιο της μαζί του επηρέασε αρνητικά την καριέρα της ως ηθοποιός

Η Τζούλια Φοξ λέει ότι το άτυχο ειδύλλιό της με τον Κάνιε Γουέστ έχει επηρεάσει αρνητικά την καριέρα της.

Η 32χρονη ηθοποιός των “Uncut Gems”, Τζούλια Φοξ, εμφανίστηκε στο podcast της Emily Ratajkowski “High Low with EmRata” τη Δευτέρα, όπου μίλησε για το σύντομο ειδύλλιο της με τον αμφιλεγόμενο ράπερ.

«Μετά τη μεγάλη σχέση, σίγουρα παρατήρησα μια αλλαγή στον τομέα της υποκριτικής, όχι με την καλή έννοια», είπε. «Δεν λαμβάνω τόσες πολλές προσφορές όσες είχα πριν, περίεργο. Υπήρχαν πολλά περίεργα μειονεκτήματα με την επίτευξη αυτού του επιπέδου φήμης».

Η Τζούλια Φοξ έβγαινε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα φέτος με τον Κάνιε Γουέστ, εφόσον η Κιμ Καρντάσιαν υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου από εκείνον τον Φεβρουάριο του 2021.

Μετά από μερικές ευτυχισμένες εβδομάδες, τα πράγματα γρήγορα έγιναν άσχημα όταν ο ράπερ, μοιράστηκε μια σειρά από διεγραμμένες αναρτήσεις στο Instagram σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να προσπαθήσει να κερδίσει πίσω την εν διαστάσει τότε σύζυγό του.

Τότε η Τζούλια Φοξ τελείωσε την “σχέση” τους που κράτησε περίπου 6 εβδομάδες.

“Ειμαι τοσο απασχολημένη. Νομίζω ότι τα πράγματα σου έρχονται την κατάλληλη στιγμή, γι’ αυτό δεν αγχώνομαι πραγματικά. Πραγματικά δεν με νοιάζει», είπε η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι δεν είναι διατεθειμένη να τα παρατήσει λόγω αποτυχιών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ενρίκε Ιγκλέσιας: Πάσχει από μια χρόνια ασθένεια που μπορεί να έχει κληρονομήσει από τους γονείς του

HerNews ka

Rihanna: Σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον A$AP Rocky στο Coachella (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Σοκ στη Βαλένθια: Τουλάχιστον 4 νεκροί μετά από τεράστια πυρκαγιά σε πολυώροφη πολυκατοικία

HerNews ka