HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Στανίση: «Το μέγα λάθος μου ήταν που παντρεύτηκα και δεν θα το ξανά έκανα ποτέ»

Η Κατερίνα Στανίση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στην δημοσιογράφο Μένια Κούκου με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων της σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Αναφέρθηκε και στους λόγους που υπέμενε στο παρελθόν την ενδοοικογενειακή βία από τον πρώην σύζυγό της.

«Το μέγα λάθος μου ήταν που παντρεύτηκα και δε θα το ξανά έκανα ποτέ. Δε μπορώ το κλείσιμο. Βίωσα τη βία στο σπίτι μου. Έφευγα αλλά είναι πολύ δύσκολες καταστάσεις αυτές που δε μπορείς να τις εξηγήσεις έτσι σε ένα λεπτό. Τώρα νομίζω ότι έχει παραγίνει το κακό. Σκοτώνονται. Ας χωρίσουν. Γι΄αυτό βγήκαν τα διαζύγια» δήλωσε η Κατερίνα Στανίση.

Τι θα πει “την αγαπούσα και τη σκότωσα;” Έκανα υπομονή, σήμερα, αύριο… Έλεγα θα διορθωθούν τα πράγματα. Και έτσι περνάνε τα χρόνια. Και πέρασαν πολλά χρόνια» συνέχισε.

Αναφέρθηκε επίσης και στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” που δείχνει την νυχτερινή ζωή της Αθήνας τη δεκαετία του 80 και αποκάλυψε ότι κλαίει παρακολουθώντας τη.

«Εγώ ξέφευγα γιατί δεν πουλάω μπούτια γκομενέ. Πουλάω καριέρα» είπε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Στανίση για το πως μπόρεσε η ίδια να αποφύγει τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τζώρτζια Γεωργίου: Τι απαντά για το μέλλον της πρωινής εκπομπής του Star

Her News

Άννα Βίσση: «Αυτό που συμβαίνει με τον Νίκο Καρβέλα είναι μισό – μισό, είμαστε ένα»

HerNews ka

Βρισηίδα Ανδριώτου για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν μιλάμε για την κυρία»

HerNews ka