HerNews.gr
Ελλάδα

Σακίρα – Πικέ: Του “παίρνει” τα παιδιά & τα πάει Μαϊάμι

Σακίρα – Πικέ: Η τελευταία πράξη του δράματος το οποίο διήρκησε πέντε μήνες – με τα νομικά επιτελεία των δύο πλευρών να φθάνουν συχνά σε αδιέξοδο – εκτυλίχθηκε στο σπίτι τους στη Βαρκελώνη, στο οποίο μέχρι πρόσφατα έμενε όλη η οικογένεια, και οι δύο πλευρές έδωσαν τελικά τα χέρια.

Όπως αποκαλύπτουν οι ισπανικές ιστοσελίδες «La Vanguardia» και «El Periodico», η διάσημη Κολομβιανή ποπ σταρ Σακίρα χρέωσε τη ρήξη στην 12ετή σχέση τους, στον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ, ο οποίος αναγκάστηκε να υποχωρήσει στο θέμα της κηδεμονίας των παιδιών.

Αν και ήταν μαζί σχεδόν 12 χρόνια και τα 8 έμεναν μαζί στη Βαρκελώνη, δεν παντρεύτηκαν ποτέ, οπότε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσαν να μπουν περιουσίες ή επιχειρήσεις και το μόνο θέμα ήταν τα παιδιά και το καθεστώς κηδεμονίας τους.

Η Σακίρα κατάφερε να πάρει μαζί της τα παιδιά – Μίλαν και Σάσα- στο Μαϊάμι, καθώς είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή της να να φύγει από τη Βαρκελώνη που ζει ο Πικέ με τη νέα του σύντροφό. Πάντως, επιτράπηκε στον Ισπανό πρώην αρχηγό της Μπαρτσελόνα να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τα παιδιά στη Βαρκελώνη, αλλά από το 2023 η απόσταση που θα τους χωρίζει θα είναι μεγάλη, αν και θα έχει το ελεύθερο να τα επισκέπτεται στις ΗΠΑ όποτε θέλει…

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φεβρουάριος: Ποδαρικό με χιόνια και πολικές θερμοκρασίες

Her News b

Τέμπη: «Ο πατέρας του είναι σε φυλακή στην Τουρκία, δεν θα είναι στην κηδεία του»

Her News

Ποιοι τουρίστες άφησαν τα περισσότερα χρήματα;

Her News b