HerNews.gr
Διεθνή

Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκαλύπτει πως έγινε η επανασύνδεση με τον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της Μπεν Άφλεκ ήταν αυτός που έκανε την πρώτη κίνηση για την αναζωπύρωση του έρωτά τους.

«Προφανώς δεν προσπαθούσαμε να κυκλοφορούμε δημόσια. Αλλά ποτέ δεν απέφευγα το γεγονός ότι για μένα, πάντα ένιωθα ότι υπήρχε μια πραγματική αγάπη εκεί, μια αληθινή αγάπη εκεί», είπε η Τζένιφερ Λόπεζ στο εξώφυλλό της τον Νοέμβριο, που δημοσιεύτηκε την Τρίτη.

«Οι άνθρωποι στη ζωή μου ξέρουν ότι ήταν ένας πολύ, πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος για εμένα. Όταν επανασυνδεθήκαμε, αυτά τα συναισθήματα για μένα ήταν ακόμα πολύ αληθινά» συνέχισε.

Η Τζένιφερ είπε ότι ο Μπεν Άφλεκ της έστειλε email μετά τον χωρισμό του από την Άνα Ντε Άρμας για να της πει ότι τον είχε ενθουσιάσει σε μια συνέντευξη. Από εκεί συνέχισαν να μιλάνε και άρχισαν να κάνουν παρέα.

Ωστόσο η τραγουδίστρια σημείωσε ότι η επανασύνδεση με έναν πρώην δεν είναι πάντοτε καλή ιδέα.

«Δεν ξέρω αν το προτείνω σε όλους», είπε στο περιοδικό. «Μερικές φορές ξεπερνάτε ο ένας τον άλλον ή απλώς μεγαλώνετε διαφορετικά».

Η Τζένιφερ εξήγησε ότι αυτή και ο Μπεν έχασαν ο ένας τον άλλον και μετά βρήκαν ο ένας τον άλλον ξανά.

«Για να μην δυσφημήσω τίποτα στο ενδιάμεσο που συνέβη, γιατί όλα αυτά τα πράγματα ήταν επίσης αληθινά», διευκρίνισε. «Το μόνο που θέλαμε ήταν να έρθουμε κάπως σε ένα μέρος γαλήνης στη ζωή μας όπου νιώσαμε πραγματικά αυτό το είδος αγάπης που νιώθεις όταν είσαι πολύ νέος και αναρωτιόμαστε αν μπορείς να το έχεις ξανά. Υπάρχει; Είναι αληθινό; Όλες αυτές οι ερωτήσεις που νομίζω ότι έχουν όλοι».

Συνέχισε, «Περνάς από όλες αυτές τις σχέσεις, και ψάχνεις και συνδέεσαι και αποσυνδέεσαι με τους ανθρώπους, και λες «Θεέ μου, είναι αυτό ακριβώς η ζωή;» Σαν καρουζέλ, τρενάκι, καρναβάλι;». Και μετά τακτοποιείται. Αλλά το ταξίδι προς αυτό είναι το μυστήριο για όλους».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: Καταναλώνει ενεργειακά ποτά και καφεΐνη με αποτέλεσμα να μένει ξύπνια για 3 ημέρες

HerNews ka

«Beef»: Στο στόχαστρο ο πρωταγωνιστής του Netflix Ντέιβιντ Τσο – Είναι βιαστής; Η απάντηση των δημιουργών

Her News

Έμμα Στόουν: Σίγουρα θα ήθελες να αγοράσεις το σπίτι της στο Λος Άντζελες – (ΦΩΤΟ)

HerNews ka