HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελεάννα Παπαϊωάννου: «Το Fame Story έδωσε αναγνωρισιμότητα, αλλά ήταν δίκοπο μαχαίρι»

Η Ελεάννα Παπαϊωάννου μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για την εποχή μετά το «Fame Story» αλλά και το μεγαλύτερο επίτευγμά της, την κόρη της.

«Το πιο σημαντικό επίτευγμα στη ζωή μου είναι το παιδί μου και η οικογένειά μου. Η κόρη μου είναι 4μιση ετών. Μια φορά με είδε στην τηλεόραση που τραγουδούσα, χόρεψε και μετά είπε ‘ευχαριστώ πολύ’».

Αναφερόμενη στο «Fame Story» η Ελεάννα Παπαϊωάννου λέει:

«Όταν ξεκίνησα το τραγούδι ήμουν 18 ετών και δεν έκανα μεγάλα όνειρα. Διαχειρίστηκα την αναγνωσιμότητα που μου έδωσε το ‘Fame Story’ όσο καλυτέρα μπορούσα. Δε με ενοχλεί να μιλάω για αυτό αλλά δε θα ήθελα να με καθορίσει».

Και συμπληρώνει:

«Το ‘Fame Story’ μάς έδωσε τρομακτική αναγνωσιμότητα, αλλά ήταν και δίκοπο μαχαίρι».

Για τις δυσκολίες στον χώρο του τραγουδιού η Ελεάννα Παπαϊωάννου επισημαίνει:

«Για να τεστάρω ανθρώπους που ήταν κοντά μου μετά την επιτυχία του ‘Fame Story’ έλεγα αρλούμπες και εκείνοι συμφωνούσαν. Ήταν σοκαριστικό. Είχα πολλές απογοητεύσεις μέσα στον χώρο του τραγουδιού».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελεάννα Παπαϊωάννου βρίσκεται στο «Περιβόλι του Ουρανού» μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Χρήστο Νικολόπουλο και τον Στέλιο Διονυσίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόσωπο της στους  «Πρωταγωνιστές» – Δείτε το trailer

Her News b

Ελένη Τσολάκη: Παίρνει θέση στην κόντρα Σπυροπούλου-Πετρογιάννη

Her News

Αντίνοος Αλμπάνης: «Kάποιος έφτιαξε λογαριασμό στα social media με τα στοιχεία μου και έκλεινε ραντεβού με ανήλικα παιδιά»

Her News b