HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Κιμούλης: Για πρώτη φορά απαντά στους συναδέλφους του που σχολιάζουν την επάνοδό του στο θέατρο

Γιώργος Κιμούλης: Για πρώτη φορά απαντά στους συναδέλφους του που σχολιάζουν την επάνοδό του στο θέατρο. 

Από τις 9:00 το πρωί βρίσκονται σήμερα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στο Πταισματοδικείο Αθηνών η Ζέτα Δούκα, ο Νίκος Ψαράς και η Χριστίνα Αλεξινιάν.

Η Χριστίνα Αλεξινιάν και Νίκος ο Ψαράς πρόκειται να καταθέσουν για το συμβάν με τον Γιώργο Κιμούλη που είχε καταγγείλει η Ζέτα Δούκα.

Η δημοσιογράφος του Happy Day Βιβή Μπουγιούρα αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή, ότι η Χριστίνα Αλεξανιάν είναι πολύ στενή φίλη της Ζέτας Δούκα.

 Παρόλο που δεν ήταν στην παράσταση «Closer» το 2008 που πρωταγωνιστούσε ο Γιώργος Κιμούλης και η Ζέτα Δούκα, ήταν μαζί με την Ζέτα Δούκα στην σειρά «Λάκης ο γλυκούλης» και εκεί η καταγγέλουσα της είχε εκμυστηρευτεί ότι δεν περνάει καλά και ότι θέλει να φύγει από την παράσταση γιατί έχουν συμβεί κάποια πράγματα.

Ο Νίκος Ψαράς έχει δηλώσει ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο συμβάν που καταγγέλλει η Ζέτα Δούκα.

 

Ο Γιώργος Κιμούλης μιλά αποκλειστικά στην Βιβή Μπουγιούρα και στο Happy Day για την “εμπλοκή” της Χριστίνας Αλεξανιάν και εκείνος απάντησε: «Πραγματικά δεν έχω ιδέα, μιλήστε με τον δικηγόρο μου δεν γνωρίζω το οτιδήποτε».

Έπειτα η Βιβή Μπουγιούρα ρώτησε τον Γιώργο Κιμούλη πως αισθάνεται που θα επιστρέψει στο θέατρο με εκείνον να απαντά ότι αναμένει και πως ευχαριστεί πολύ τους συναδέλφους του που τον στηρίζουν.

Σήμερα  η Χριστίνα Αλεξανιάν θα καταθέσει στο Πταισματοδικείο γιατί προηγείται του ποινικού δικαστηρίου, για την καταγγελία που είχε κάνει η Ζέτα Δούκα κατά του κ. Κιμούλη ενώ παράλληλα εξετάζεται και η αγωγή που είχε καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Ζέτας Δούκα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ηλίας Μαμαλάκης: «Δεν έπαθα τροφική δηλητηρίαση, ένα μικρόβιο δημιούργησε δυσλειτουργία στα ζωτικά όργανα – Μπήκα στην εντατική»

Her News b

Ζωή Κωνσταντοπούλου για Θάνο Τζήμερο: «Σεξιστική η επίθεση στη Σοφία Ζαχαράκη. Στοχοποιεί και εμένα»

HerNews ka

Αναστασία: «Ο εγκέφαλός μου έχει αποβάλει ό,τι πληροφορία δεν μπορούσε να κρατήσει & έχω ξεχάσει πολλά πράγματα»

HerNews ka