HerNews.gr
Διεθνή

Ραφαέλ Ναδάλ: Κυκλοφορεί νέα συλλογή αρωμάτων με την γυναίκα του

Ο Ραφαέλ Ναδάλ μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά κάτι που δεν συνηθίζει ειδικά όταν πρόκειται για την γυναίκα του Σίσκα Περεγιό.

«Είμαι αρκετά δημόσιο πρόσωπο στη δουλειά μου φυσικά, αλλά στην προσωπική μου ζωή, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα και αυτό που θεωρώ ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου, είναι ότι η Μαρία και εγώ καταφέραμε να έχουμε μια πραγματικά φυσιολογική ζωή», λέει ο Ναδάλ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ήταν ακόμη έφηβοι στο Manacor της Μαγιόρκα και ήταν μαζί για 17 χρόνια πριν παντρευτούν το 2019. «Κάνουμε το επόμενο βήμα στη ζωή μας τώρα, οπότε σκεφτήκαμε  γιατί να μην κάνουμε κάτι μαζί;» δήλωσε ο κορυφαίος τενίστας.

Ο λόγος που ο Ναδάλ ταξίδεψε στη Γαλλία ωστόσο, δεν είναι μόνο η γέννηση του πρώτου παιδιού του ζευγαριού, ενός αγοριού που ήρθε στον κόσμο στις αρχές Οκτωβρίου.

Είναι ένα σύνολο αρωμάτων, που αρχικά σχεδιάστηκε ως eaux de parfums κατά παραγγελία με τη boutique γαλλική μάρκα και διατίθεται σήμερα προς κατανάλωση.

Με την κατάλληλη ονομασία In All Intimacy, η συλλογή είναι η πρώτη τόσο για την Παρεγιό όσο και για τον Ναδάλ, ο οποίος έχει πρωτοστατήσει σε αρώματα για μάρκες όπως οι Tommy Hilfiger και Lanvin αλλά ποτέ δεν συνεργάστηκε για ένα δικό του, καθώς και για τον Henry Jacques, ο οποίος δεν συνεργάστηκε ποτέ με εξωτερικούς συνεργάτες.

«Ήταν απλώς μια από αυτές τις όμορφες εκπλήξεις της ζωής», λέει η Anne-Lise Cremona, κόρη του ιδρυτή του Henry Jacques, Henry Cremona, ο οποίος ξεκίνησε τον οίκο αρωμάτων ως μια ειδική αρωματοποιία στα περίχωρα της Grasse το 1975.

Για όσους τον γνωρίζουν καλά, το πάθος του Ναδάλ για το άρωμα είναι τόσο μέρος της ιστορίας του όσο και το να είναι ένας δεξιόχειρας που παίζει αριστερός.

«Ως άτομο που ασκεί τον αθλητισμό κάθε μέρα της ζωής μου, σχεδόν μετά το ντους χρειάζομαι το άρωμα που θα με βοηθήσει να αναρρώσω, για να νιώθω καθαρός και φρέσκος», υποστηρίζει.

«Αν κάνω ένα ντους και δεν έχω άρωμα μαζί μου, δεν νιώθω πλήρης. Ήταν μέρος της ζωής μου εδώ και πολύ καιρό».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Kailia Posey: Νεκρή στα 16 της η σταρ του «Toddlers & Tiaras»

Her News

Εμίνεμ: «Παραλίγο να πεθάνω από υπερβολική δόση ναρκωτικών!»

HerNews ka

Mπιάνκα Σένσορι: Ποια είναι η νέα σύζυγος του Κάνιε Γουέστ;

Her News