HerNews.gr
Διεθνή

Τζένιφερ Άνιστον: “Έκανα τα πάντα για να μείνω έγκυος από τον Μπραντ Πιτ”

Για το νέο εξώφυλλο του Allure πόζαρε η Τζένιφερ Άνιστον, όπου αποκάλυψε για πρώτη φορά τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί με τον Μπραντ Πιτ. Παράλληλα, μίλησε και για την πραγματική αιτία του χωρισμού τους.

«Στα τέλη των 30, στα 40 μου, είχα περάσει πολύ δύσκολα πράγματα και αν δεν το είχα περάσει αυτό, δεν θα γινόμουν ποτέ αυτό που έπρεπε να είμαι» ανέφερε αρχικά η Τζένιφερ Άνιστον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allure Magazine (@allure)

Τζένιφερ Άνιστον: «Έκανα ό,τι μπορείς να φανταστείς για να μείνω έγκυος»

Για τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί: «Είχα υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα κινέζικα τσάγια, έκανα ό,τι μπορείς να φανταστείς. Έκανα τα πάντα. Θα έδινα τα πάντα για να μου είχε πει κάποιος κατάψυξε τα ωάρια σου. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου. Απλώς δεν το σκέφτεσαι» ανέφερε.

Τζένιφερ Άνιστον – Μπραντ Πιτ: Ποιος ο πραγματικός λόγος διαζυγίου

Για τον πολυσυζητημένο χωρισμό πέντε χρόνια μετά τον γάμο με τον Μπραντ Πιτ, η Άνιστον διέψευσε όσα γράφτηκαν δήθεν ότι ήθελε να αφοσιωθεί στην καριέρα της και όχι στην δημιουργία οικογένειας.

«Ήταν ένα απόλυτο ψέμα ότι ήμουν απλώς εγωίστρια, ότι με ένοιαζε η καριέρα μου. Και προς Θεού, ότι ήθελα να είμαι μία επιτυχημένη γυναίκα, χωρίς παιδί. Και ο λόγος που με παράτησε ο άντρας μου, ο λόγος που χωρίσαμε και τελειώσαμε τον γάμο μας, ήταν γιατί δεν θα του έδινα ένα παιδί».

Jennifer Aniston 

Τέλος μιλώντας για τη ζωή της σήμερα στα 53της μετά τις προσπάθειες να αποκτήσει παιδία η Τζένιφερ Άνιστον καταλήγει:

«Είμαι εδώ σήμερα. Το πλοίο έχει σαλπάρει. Δεν νιώθω ενοχές. Πραγματικά νιώθω μια μικρή ανακούφιση τώρα γιατί δεν υπάρχει άλλο, “Μπορώ; Ίσως” Δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι άλλο αυτό», εξομολογείται στην συνέντευξή της στο Allure.

Θα ξαναπαντρευτεί η Τζένιφερ Άνιστον;

«Ποτέ μη λες ποτέ» απαντά η Τζένιφερ Άνιστον, ερωτώμενη για το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου. «Αν και δεν έχω κανένα ενδιαφέρον γι’ αυτό. Θα ήθελα μία σχέση. Ποιος ξέρει; Υπάρχουν στιγμές που θέλω κάποιον να με στηρίξει. Θα ήταν πολύ όμορφο να γύριζα σπίτι και να έπεφτα στην αγκαλιά κάποιου για να αποφορτιστώ από μια δύσκολη ημέρα», συνέχισε το αγαπημένο Φιλαράκι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Το Παλάτι αρνείται να δημοσιοποιήσει την πρωτότυπη φωτογραφία της

HerNews ka

Ηλικιωμένη πιάστηκε στα ρολά ασφαλείας καταστήματος και έγινε τοιχογραφία

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Οι «περίεργες» απαιτήσεις του αποκαλύφθηκαν σε νέο βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε

HerNews ka