HerNews.gr
Διεθνή

Τζόνι Ντεπ: Το αμφιλεγόμενο act του ηθοποιού στο σόου της Rihanna Savage X Fenty

Πλέον ξέρουμε σίγουρα ότι η Ριάνα είναι με το μέρος του Τζόνι Ντεπ.

Ο Τζόνι Ντεπ έκανε το ντεμπούτο του στο Savage X Fenty Vol 4 σόου της Ριάνα στο Prime Video της Amazon την Τετάρτη μετά την αναφορά της εμπλοκής του την περασμένη εβδομάδα .

Ο ηθοποιός εμφανίζεται περίπου 20 λεπτά στην παράσταση, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Prime Video αυτή την εβδομάδα. Αναδύεται πίσω από ένα δέντρο, φορώντας ένα μακρύ, φαρδύ σακάκι με ασορτί σκούρο παντελόνι.

Χαμογελά στην κάμερα με μια σειρά από κολιέ πάνω από το καρό πουλόβερ του με λαιμόκοψη σε V υπό τον ήχο του σινγκλ του Outkast το 2001 “So Fresh, So Clean”.

Τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στον Τζόνι Ντεπ για περίπου 40 δευτερόλεπτα καθώς προχωρά ανάμεσα από μια ομάδα χορευτών.

Ο τραγουδιστής των Years & Years, Olly Alexander, έκανε tweet μετά την είδηση ​​για την εμφάνιση του Ντεπ ότι δεν θα φορά πλέον κομμάτια από τη σειρά ρούχων Savage X Fenty της Ριάνα ως αποτέλεσμα της εμπλοκής του ηθοποιού.

Ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε την αγωγή του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Χερντ , η οποία είχε δηλώσει σε άρθρο της Washington Post ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης.

Δεν ανέφερε τον Ντεπ ονομαστικά, αλλά οι δικηγόροι του υποστήριξαν ότι το κομμάτι προκάλεσε σημαντική ζημιά στην καριέρα και τη φήμη του.

Η εμφάνιση του ηθοποιού στο Savage X Fenty Vol. 4 σηματοδοτεί μια από τις πιο υψηλές επιστροφές του ηθοποιού στο προσκήνιο αφού κέρδισε την υπόθεση.

Είχε προηγουμένως εμφανιστεί στα MTV Video Music Awards 2022 τον Αύγουστο, με αποτέλεσμα η αδερφή της Χέρντ, Γουίτνεϊ  να αποκαλεί το MTV «αηδιαστικό».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ολίβια Νιούτον-Τζον

Her News

Όσκαρ 2023: Ο Τζίμι Κίμελ χλευάζει το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στην ομιλία του

HerNews ka

Ρόζαλιν Κάρτερ: «Έφυγε» από τη ζωή η πρώην πρώτη κυρία σε ηλικία 96 ετών

HerNews ka