HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Aυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν πως είναι εγωιστής στο κρεβάτι!

Όσο σημαντικό και να είναι το κεφάλαιο “σεξ”, δεν είναι λίγοι εκείνοι που είναι εγωιστές στο κρεβάτι και δίνουν έμφαση στη δική τους ευχαρίστηση. 

Ένας από τους μεγαλύτερους μύθους που υπάρχουν είναι πως το κρεβάτι καλυτερεύει όσο περνάει ο καιρός και νιώθεις οικειότητα με τον άλλον. Διαφωνώ! Το κρεβάτι θα είναι καλύτερο, όταν εκφράσεις στον άλλον τι σου αρέσει και εν τελεί τι είναι αυτό που σε ενοχλεί. Το παν είναι να προσπαθούν και οι δύο. Πώς μπορείς τελικά να αντιμετωπίσεις το γεγονός πως ο άλλος είναι εγωιστής στο κρεβάτι; 

Αρχικά, όταν αγνοεί τα προκαταρκτικά σημαίνει πολλά! Δε θέλει να δώσει χρόνο και στη δική σου ευχαρίστηση και τον ενδιαφέρει να περάσετε κατευθείαν….στο κυρίως θέμα. Έχει τύχει να θέλεις να του εκφράσεις τα “θέλω” σου στο κρεβάτι και κυρίως να τον προειδοποιήσεις για όσα κάνετε αλλά δε σε ικανοποιούν και εκείνος σε έχει αγνοήσει; Τότε σίγουρα, μιλάμε για έναν άνθρωπο που η δική σου καλοπέραση δεν περνάει καν από το μυαλό του. 

Όσες φορές και αν του έχεις εκμυστηρευτεί τις φαντασιώσεις σου, αυτός επιμένει πως όλα θα γίνουν και να κάνεις υπομονή. Για ποια υπομονή μιλάμε; Αν χρειάζεται υπομονή ακόμη και στο κομμάτι του σεξ, φαντάσου να πρέπει να λύσετε και άλλα ζητήματα.

Τέλος, θέλω να σου χτυπήσω το κόκκινο καμπανάκι στην περίπτωση που κάνετε συνεχώς την ίδια στάση στο σεξ εδώ και μήνες. Αν ενδιαφερόταν πραγματικά θα ήθελε να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν πως έχεις μπλέξει με έναν άνθρωπο που είναι πολύ εγωιστής στο σεξ και πρέπει να μείνεις μακριά! 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Κunyaza: Έτσι θα απογειώσει ο σύντροφος σας τους οργασμούς σας

HerNewskl

Σεξ: Τι φταίει και δεν έχουμε διάθεση

Her News b

Το σεξ μετά από τσακωμό είναι το καλύτερο και ειδικοί εξηγούν τον λόγο!

HerNewskl