HerNews.gr
Social News

Η Madonna το… τερμάτισε: Γλείφει νερό από μπολ σκύλου και παίρνει σέξι πόζες

Η παρουσία της Madonna στα social media γίνεται όλο και πιο ενοχλητική, ακόμη και για τους πιο πιστούς θαυμαστές της, με την 64χρονη βασίλισσα της ποπ να προκαλεί όλο και περισσότερο.

Μετά τις προκλητικές αναρτήσεις της με εσώρουχα να κάνει Twerking η τραγουδίστρια είπε να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram όπου έγλειψε νερό από ένα μπολ σκύλου και πόζαρε σεξουαλικά με διάφορα αντικείμενα.

Madonna: Η τελευταία της ανάρτηση στο instagram που συζητήθηκε

Σε ένα Reel του Instagram που ανέβασε την Τετάρτη, η τραγουδίστρια της «Vogue» συγκέντρωσε πολλές φωτογραφίες φορώντας το πράσινο νέον πουλόβερ της σε συνδυασμό με ένα αστραφτερό σορτς, ένα κολάν και τις ψηλές μπότες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Σε μερικές από τις φωτογραφίες, η Madonna πόζαρε δίπλα σε μια μοτοσικλέτα και ένα ντουλάπι τροφίμων. Ωστόσο, τα πράγματα πήραν μια περίεργη τροπή όταν άρχισε να ποζάρει σεξουαλικά με ένα μπουκάλι με σάλτσα τσίλι και μια μουστάρδα.

Οι θαυμαστές σοκαρίστηκαν ιδιαίτερα όταν η βασίλισσα της ποπ έγλειψε νερό από ένα μπολ σκύλου στο πάτωμα, ενώ το τραγούδι των Stooges “I Wanna Be Your Dog” έπαιζε στο βίντεο.

“Γίνεται όλο και πιο ενοχλητικό. Δεν είναι εύκολο να είσαι πια θαυμαστής σου. Ήσουν ένα ίνδαλμα δυστυχώς τώρα χωρίς στυλ”, έγραψε ένα θαυμαστής της Madonna. Ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος, αφού στη δημοσίευση εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους χιλιάδες χρήστες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ashley Graham: Πόζαρε αναδεικνύοντας το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη

HerNewskl

Νόνη Δούνια: «Οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός μου ως celebrity καθόλου δεν μου αναλογεί και δεν μου ταιριάζει»

Her News

Αντίνοος Αλμπάνης: Δέχθηκε αρνητικά σχόλια καθώς διαφημίζει προϊόντα εν μέσω πυρκαγιών – Η απάντηση του

HerNews ka