HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σάσα Σταμάτη για Σπυροπούλου – Πετρογιάννη: «Η μία έχει τα ορμονικά της που είναι έγκυος, η άλλη;»

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και τοποθετήθηκε για την κόντρα Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και Φωτεινής Πετρογιάννη που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, οι δύο γυναίκες θα έπρεπε να τα λύσουν μεταξύ τους γιατί όλο αυτό είναι άβολο. Παράλληλα, ανέφερε πως η παραδοχή της Σπυροπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «δεν είναι και λίγο». Ωστόσο η ίδια είναι άνθρωπος των πράξεων.

Σάσα Σταμάτη: «Όλο αυτό είναι άβολο και… last year. Καλό θα είναι να το λύσουν»

«Καλό θα είναι ρε παιδί μου, εφόσον κάποιοι άνθρωποι γνωρίζονται, είτε είναι φιλικό, είτε είναι επαγγελματικό, είτε είναι ερωτικό, να τα λύνουν μεταξύ τους και όταν πρέπει να τα λύσουν. Τώρα, αυτό είναι… last year. Είναι λίγο άβολο όλο αυτό. Μου είναι πολύ συμπαθής και η Φωτεινή, δεν είναι φίλη μου, αλλά σαν δημοσιογράφος κλπ. Τώρα, η άλλη η κοπέλα είναι έγκυος, καλό θα είναι να τα βρούνε μεταξύ τους τώρα», ανέφερε αρχικά η Σάσα Σταμάτη σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasa Stamati (@sasastamata)

Στη συνέχεια, ερωτώμενη για το αν πιστεύει πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει μετανιώσει, η Σάσα Σταμάτη υποστήριξε: «Μόνο και μόνο που η Κωνσταντίνα είπε στην Ελένη Μενεγάκη ότι “βλέπω κάποιους ανθρώπους εδώ και ντρέπομαι να τους κοιτάξω στα μάτια” δεν είναι και λίγο αυτό. Την πήρε τηλέφωνο στις 3; Εντάξει, η μία έχει τα ορμονικά της που είναι έγκυος, η άλλη; Δεν είχε να πάει στις έξι το πρωί στην εκπομπή;».

«Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω πως τα social media είναι ένας τρόπος για να λύσεις τις διαφορές σου», συνέχισε η Σάσα Σταμάτη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Λιβάνης: Όλα όσα είπε για την σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Her News b

Μέμος Μπεγνής: «Δεν θα δικάσουμε εμείς τον Αλέξη Γεωργούλη. Αυτό θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη»

Her News

Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Δεν είμαι εντελώς καλά αλλά βαρέθηκα να φοράω γυαλιά»

HerNews ka