HerNews.gr
Γνώμες

Modern Dating: Οι μεγαλύτεροι μύθοι που έχω κουραστεί πλέον να ακούω!

H έννοια του “Modern Dating” έχει πραγματικά παρεξηγηθεί, αφού πολλά πράγματα τα οποία δεν είναι φυσιολογικά, έχουμε καταλήξει να τα θεωρούμε δεδομένα.

“Όλοι απατούν”. Ένας από τους μεγαλύτερους μύθους που έχω κουραστεί να ακούω είναι πως “σίγουρα θα σε απατήσουν”. Από πότε γίναμε τόσο απόλυτοι;  Όντως έχουμε αλλάξει και με τα social media οι επιλογές που έχουμε είναι αμέτρητες αλλά…ο ρομαντικός πού βρίσκεται;

Ύπαρχουν ακόμη άνθρωποι που σε κοιτάζουν στα μάτια και νιώθουν πως έχουν μπροστά τους ολόκληρο τον κόσμο. Δε θα μιλήσουν με άλλες στα social media.

modern dating

Δε θα φλερτάρουν όταν βγουν σε ένα μπαρ. Ναι, είναι δύσκολο να βρεις κάποιον τίμιο άνθρωπο, αλλά όχι και αδύνατο. 

“Φτύστον και θα τρέξει από πίσω σου”. Σταματήστε να συμβουλεύετε τις κολλητές σας να συμπεριφερθούν πως δεν ενδιαφέρονται και τόσο για να κολλήσει ο άλλος!  Αν εσύ λιώνεις για τον άλλον, αν δε μπορείς να συγκρατήσεις το χαμόγελο σου σε κάθε του βλέμμα…για ποια αδιαφορία μιλάμε; Είμαι της άποψης πως πρέπει να δείχνουμε στον άλλον αυτό που πραγματικά νιώθουμε.

Παράλληλα, φυσικά, οφείλουμε να προστατεύσουμε και τον εαυτό μας. Αν όμως εκείνος είναι ο ένας και μοναδικός και τον χάσουμε μέσα από τα χέρια μας γιατί “παριστάναμε πως δεν μας νοιάζει και τόσο”; 

Μη βάζετε πια ταμπέλες, έχει ξεπεραστεί”. Για τι χρονικό διάστημα μιλάμε; Ναι, αν είμαστε ακόμη στον πρώτο μήνα γνωριμίας, δε χρειάζεται να πιέσουμε καταστάσεις. Όσο περνάει ο καιρός και δεν κάνουμε όμως αυτήν τη “μεγάλη” συζήτηση, τόσο καταπιέζουμε τα συναισθήματα μας.

Σε κανέναν δεν αξίζει, έμπιστεύσου με. Το modern dating είναι ένας απλός όρος και τίποτα παραπάνω.

“Καμία σχέση δεν κρατάει για πάντα”. Έχουμε γίνει όλοι dating experts. Εγώ όμως δεν είμαι και έχω να σου εκμυστηρευτώ κάτι. Υπάρχει το για πάντα, αρκεί να προσπαθήσετε και οι δύο. Πιστεύω στη διάρκεια αν ο ένας ειναι ξεκάθαρος με τον άλλον και αν γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις. 

΄Όταν βρεις τον άνθρωπο σου, τότε θα καταλάβεις όλα όσα σου γράφω τώρα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

HisStories 08: “Το πολύ φως σκοτώνει τον ερωτισμό. Και εσύ δεν έκλεισες τα φώτα…”

Her News b

Είμαι διαφορετικός ή είσαι διαφορετικός; Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!

Her News

Ο ψυχολόγος Πάνος Πλουμίδης μας μιλά για τον δημόσιο θηλασμό

HerNews ka