HerNews.gr
Social News

Πάρις Χίλτον: Γιορτάζει την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον Κάρτερ Ριμ

Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, η Πάρις Χίλτον παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάρτερ Ριμ. Οι νεόνυμφοι αντάλλαξαν όρκους αγάπης και πίστης στο κτήμα Bel-Air του αείμνηστου παππού της σταρ, Μπαρόν Χίλτον στο Λος Άντζελες.

Πρόκειται για έναν γάμο – υπερπαραγωγή, με τη Χίλτον να αλλάζει 3 νυφικά στο γλέντι και τους καλεσμένους να είναι μερικά από τα διασημότερα ονόματα της ξένης showbiz.

Πάρις Χίλτον: «Κάρτερ, κάθε μέρα σε ερωτεύομαι περισσότερο»

Τώρα, με αφορμή την πρώτη επέτειο του γάμου τους, η Πάρις Χίλτον θέλησε να κάνει μία σχετική αφιέρωση στο προφίλ που έχει στο Instagram. Στη δημοσίευσή της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μία σειρά από φωτογραφίες τους από την ημέρα του γάμου.

«Κοιτάζοντας πίσω στις αγαπημένες μου αναμνήσεις από τον γάμο. Κάρτερ, κάθε μέρα σε ερωτεύομαι περισσότερο» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Ο παραμυθένιος γάμος

Ο γάμος της ήταν όπως ακριβώς θα τον περίμενε κανείς… υπερπαραγωγή.

Η ίδια δεν αρκέστηκε μάλιστα, σε ένα μόνο νυφικό, αλλά διάλεξε τρία διαφορετικά, ένα για κάθε μέρα της δεξίωσης. Τα πρώτα δύο έφεραν την υπογραφή του οίκου Oscar de La Renta, ενώ το τρίτο του Ghalia Lav. Τέλος, επέλεξε ένα ακόμα μίνι νυφικό για την τελευταία ημέρα του πάρτι.

Μάλιστα, είχε φροντίσει να οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια την δεξίωση, από το μενού των καλεσμένων, έως τη γαμήλια τούρτα και το τραγούδι που έπαιξε στον πρώτο της χορό με τον αγαπημένο της.

Η εντυπωσιακή τούρτα του ζευγαριού είχε ύψος 182 εκ. και την κορυφή της στόλιζε ένα στέμμα. Πέρα από αυτή όμως, οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα πλούσιο μενού, αποτελούμενο από χαβιάρι, θαλασσινά, ασιατικές σαλάτες, τορτελίνια, ψαρικά, κρεατικά και λαχανικά, προκειμένου να μη μείνει κανείς παραπονεμένος.

Την ώρα που η εντυπωσιακή νύφη περπατούσε προς τον αγαπημένο της ακουγόταν το τραγούδι «Can’t Help Falling in Love» του Έλβις Πρίσλεϊ, ενώ η τραγουδίστρια και συνθέτρια, Κιμ Πέτρας ερμήνευσε για την φίλη της το τραγούδι της, «Stars Are Blind».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ερωτευμένοι στο Μπαλί – Φωτογραφίες από το μαγικό ταξίδι στην Ινδονησία

Her News

Survivor vs Master Chef: Γιατί ο κόσμος επέλεξε το δεύτερο;

Her News b

Μαύρο Ρόδο: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές των πρωταγωνιστών

Her News