HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τζένη Θεωνά: «Μου είπε ο γιος μου ότι είναι ερωτευμένος με την Κατερίνα Καινούργιου»

Η Τζένη Θεωνά μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και απάντησε στις στις αιχμές του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον τίτλο της εκπομπής της, αλλά και για το εάν θα συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για την εκπομπή της και για την εμπειρία που βιώνει.

«Περνάω μαγικά, είμαι ερωτευμένη με αυτή την εκπομπή. Το ήθελα, είχα την υπομονή να περιμένω», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.

«Ο γιος μου είναι 3.5 ετών. Μου είπε ο γιος μου ότι είναι ερωτευμένος με την Κατερίνα Καινούργιου. Το θεώρησα Οιδιπόδειο και την άλλη μέρα που πήγα στο σχολείο, και ακούω άλλο όνομα.
Και βλέπω ένα άλλο κοριτσάκι καμία σχέση με τα χρώματά μου. Μου λέει ο γιος μου “είναι το μωρό μου”. Λέω “τι εννοεί;”», δήλωσε αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό με τον γιο της.

Για την συζήτηση γύρω από το όνομα της εκπομπής «Μαμάδες» η Τζένη Θεωνά απάντησε πως:

«Πολλοί με ρωτάνε για το εάν ήρθα σε δύσκολη θέση με το όνομα της εκπομπής. Δεν ήρθα καθόλου. Η εκπομπή ξεκίνησε και απευθυνόταν κυρίως στις γυναίκες γιατί ήταν «Μαμά, δες».
Τώρα το τι θα δεις είναι άλλο. Είναι «Μαμά, δες» και όχι «Μαμάδες», και δεν αποκλείεται κανείς. Μπήκα στη διαδικασία να το σκεφτώ για το εάν θα το αλλάξω. Το σκέφτηκα που κάποιος ένιωσε ότι αποκλείεται, και ένας από τους τίτλους που έχουμε σκεφτεί είναι: “Μαμά δες και εσύ μπαμπά».

Για το εάν θα συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη, η Τζένη Θεωνά ξεκαθάρισε:

«Δεν θα συνεργαζόμουν και δεν θα έμπαινα σε ένα περιβάλλον που δεν θα αισθανόμουν ότι υπάρχει υγεία και σεβασμός. Όποιος και αν επιστρέψει στο θέατρο, σίγουρα δεν θα επιστρέψει το θέατρο εκεί που ήταν.
Έχω βρεθεί με ανθρώπους που έχουν υπάρξει σκληροί επαγγελματικά, έχω πιεστεί και στεναχωρηθεί. Έχω αισθανθεί παραβίαση με τον τρόπο που μου έχουν μιλήσει και συμπεριφερθεί».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέμπη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες – “Αγόρι μου ή θα πηδήξεις κι ας ακρωτηριαστείς ή θα καείς ζωντανός”

Her News

Μάρκελλος Νύκτας: «Δεν μπορείς να ντύνεσαι από τα καλάθια»

Her News

Ελένη Δήμου: «Είμαι έξω από τα κυκλώματα, είμαι αντιστάρ»

Her News b