HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χριστίνα Σούζη: «Το πανηγύρι που παρουσίαζαν τον καιρό μοντέλα τελείωσε, δεν μπορούμε να χαριεντιζόμαστε»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής, η δημοφιλής μετεωρολόγος, Χριστίνα Σούζη.

Η Χριστίνα Σούζη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πιο άβολη τηλεοπτική της στιγμή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ αλλά και το παλαιότερο «φαινόμενο» στο οποίο γοητευτικές κυρίες από άλλους χώρους παρουσίαζαν τον καιρό.

Χριστίνα Σούζη: Η άβολη στιγμή στη καριέρα της

«Η άβολη στιγμή μου ήταν όταν δεν κατάλαβα τι μου έλεγαν. Είχε τελειώσει ο χρόνος και δεν έπρεπε να συνεχίσω να μιλάω σε ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων και την είπα λίγο σε κάποιον που δεν έπρεπε να την πω. Στη κυρία Εύα Αντωνοπούλου, αν και όταν μιλούσα και βέβαια ήξερα ότι ακουγόμουν στον αέρα. Για αυτό λέω ότι ήταν μια άβολη στιγμή γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ και αυτό είναι το θέμα», είπε αρχικά η Χριστίνα Σούζη.

«Πώς θα ξέρει έναν μοντέλο να πει τον καιρό; Ευτυχώς αυτό τελείωσε»

«Παλαιότερα κυρίες που δεν ήταν μετεωρολόγοι «διάβαζαν» τον καιρό σε autocue. Ναι, βέβαια. Πώς θα ξέρει έναν μοντέλο να πει τον καιρό; Κοίτα, ευτυχώς αυτό τελείωσε», πρόσθεσε η μετεωρολόγος.

Και συνέχισε: «Και λέω ευτυχώς γιατί ο καιρός δεν είναι στολίδι για τον καθένα! Δεν μπορεί να παίζουμε με αυτό δηλαδή και να χαριεντιζόμαστε. Οπότε νομίζω ότι καλώς τελείωσε όλο αυτό το πανηγύρι» πρόσθεσε ακόμα η Χριστίνα Σούζη στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Survivor All Star»: Θα κοστίσει από 12 έως 14 εκατ. ευρώ- Πότε φεύγει η παραγωγή για Άγιο Δομίνικο;

HerNews ka

Bo: «Θέλω να γνωρίσω μία γυναίκα και να αποκτήσουμε παιδί, ήταν πάντα στα πλάνα μου»

HerNews ka

Παντελής Παντελίδης: Ο αδερφός του Κωνσταντίνος ερμηνεύει τις επιτυχίες του και συγκινεί

Her News