HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Παύλος Χαϊκάλης: Αναλύει το προφίλ του Ηλία Μίχου μέσα από το αστρολογικό του κανάλι -«Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο»

Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει ανοίξει ένα δικό του κανάλι στο YouTube αστρολογικού περιεχομένου.

Μέσα από αυτό το κανάλι, όπως προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», Ο Παύλος Χαϊκάλης έκανε την “σκιαγράφηση” του προφίλ του Ηλία Μίχου που κατηγορείται για τον βιασμό και την μαστροπεία της 12χρονης στον Κολωνό.

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρωινό ο Παύλος Χαϊκάλης λέει για τον Ηλία Μίχο: «Θα προσπαθήσουμε να σκιαγραφήσουμε την προσωπικότητα αυτού του ανθρώπου και να δούμε τι ήταν αυτό που οδήγησε τελικά στην καταστροφή.

«Η Αφροδίτη είναι σε αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο. Δείχνει μία ροπή προς πάθη και μία ροπή το άτομο να υποφέρει εξαιτίας ερωτικών σχέσεων. Μπορεί να δείξει και διαφορές ηλικίας σε μία σχέση. Η θρησκεία παίζει έναν ρόλο κατά κάποιον τρόπο δημοσίων σχέσεων στο άτομο για να προβληθεί.

Είναι χρονιά φυλάκισης, αναγκαστική κατάσταση προσαρμογής για να πάει φυλακή ο κ.Μίχος».

Τέλος συνέχισε λέγοντας: Το άτομο είναι σε μία παθολογική κατάσταση όπου το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο. Τα γεγονότα που θα έρθουν στο άτομο, όσο δυσβάσταχτα και να είναι θα τα ξεπεράσει πολύ σύντομα.

Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον θα πέσει στα μαλακά και αυτό δεν ξέρω αν θα είναι από τη διαχείριση με παιχνίδια της εξουσίας ή θα είναι από την αιτία της προγενέθλιας έκλειψής του».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Σίσσυ Χρηστίδου: «Νόμιζα ότι θα ήμουν στην εκπομπή της, δεν ξέρω τι έγινε και δεν είμαι»

HerNews ka

Εύη Βατίδου: «Είναι προφανές ότι το όνομά μου βοηθάει στην καριέρα του Αλέξη Κούγια»

Her News

Βούλα Πατουλίδου: «Μου έχουν πει ότι είμαι σαν τραβεστί»

HerNews ka