HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σοφία Παυλίδου για Μάνο Παπαγιάννη: «Αν υπήρχε συγγνώμη, δεν θα έφτανα στα δικαστήρια»

Ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος στη δικαστική διαμάχη του με την Σοφία Παυλίδου. Η ποινή που του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης είναι τέσσερις μήνες με αναστολή.

Όπως εξέφρασε στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Τρίτης, η γνωστή ηθοποιός νιώθει δικαιωμένη από την έκβαση της δίκης.

Σοφία Παυλίδου: «Η ουσία είναι η δική μου αθώωση και η δική του ενοχή»

«Εμένα δεν με αφορά η ποινή. Το δικαστήριο ξέρει γιατί έβαλε αυτή την ποινή. Έχει τα κριτήριά του. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να τιμωρήσω κάποιον. Η ουσία είναι η δική μου αθώωση και η δική του ενοχή. Εννοείται ότι νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση μετά από τέσσερα χρόνια που αθωώνομαι διπλά. Δικαιώνομαι διπλά για τη μήνυση που μου είχε κάνει για επικίνδυνες σωματικές κακώσεις που του είχα προκαλέσει. Αθωώθηκα.

Φυσικά έφαγε την ποινή αυτή των 4 μηνών για τον ξυλοδαρμό που έχω υποστεί με αναστολή. Φάνηκε ότι η μήνυση που μου έκανε ήταν μήνυση στρατηγικής για να φοβηθώ και να μη συνεχίσω, όπως και οι μηνύσεις που έκανε στους μάρτυρές μου. Αυτή η στρατηγική έπεσε στο κενό. Αν ο κ. Παπαγιάννης είχε κάνει κάποια κίνηση να μη φτάσουμε στο δικαστήριο… Αν υπήρχε συγγνώμη, ακόμα και ιδιωτικά, δε θα έφτανα στα δικαστήρια.

Σοφία Παυλίδου: «Όλοι οι άνθρωποι έχουν κακές στιγμές, όμως δεν υπήρξε μεταμέλεια»

Όλοι οι άνθρωποι παρασύρονται και έχουν κακές στιγμές. Δεν συνέβη αυτό… Αν δείτε και τη συνέντευξη μετά δεν υπάρχει μεταμέλεια. Αισθάνθηκα λύτρωση στο άκουσμα της απόφασης. Ήμουν συγκινημένη, νομίζω φάνηκε. Είναι πολύ λυτρωτικό. Χάνεις το κουράγιο σου αλλά δεν έχασα την πίστη μου στην ελληνική δικαιοσύνη. Δεν είχε καμία απόδειξη για αυτά που ισχυριζόταν. Οπότε εννοείται εγώ βγήκα νικήτρια, δεν ξέρω τι αισθάνεται ο κ. Παπαγιάννης» τόνισε η Σοφία Παυλίδου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάσα Σταμάτη για Σπυροπούλου – Πετρογιάννη: «Η μία έχει τα ορμονικά της που είναι έγκυος, η άλλη;»

Her News

Στάθης Σχίζας: Κατακεραυνώνει την Κατερίνα Δαλάκα για την τέταρτη συμμετοχή της στο Survivor

HerNews ka

Δανάη Μπάρκα – Θεοχάρης Ιωαννίδης: Δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας στην φάρσα του “Πάμε Δανάη”

Her News b