HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λεγάκη «Η μοναξιά ήταν ένας μεγάλος φόβος μου»

Η Ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» στην δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου για τον χωρισμό της τα σχέδια της αλλά και για τον γιό της.

«Ασχολήθηκα με την πολιτική σε ηλικία 40 ετών, έχοντας ένα background στο εξωτερικό. Τα Γιάννενα είναι μία πάρα πολύ ωραία πόλη. Έχουν ένα καταπληκτικό πανεπιστήμιο και ο αείμνηστος πατέρας μου ήταν καθηγητής πυρηνικής φυσικής εκεί και αφιέρωσε την ζωή του για να χτίσει το Πανεπιστήμιο εκεί. Τα Γιάννενα ήταν το ιδανικό περιβάλλον, γιατί ήμουν κοντά στην οικογένειά μου, να κάνω το παιδί μου. Έζησα πολύ ωραία χρόνια.

Όταν έγινα βουλευτής Αθηνών, ήρθα στην πρωτεύουσα με το παιδί. Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί, γιατί ο πατέρας του είναι σε άλλη πόλη. Ευτυχώς είχα τη μητέρα μου αλλιώς δεν έβγαινε αυτό το έργο. Τον πρώτο χρόνο που ήρθαμε στην Αθήνα ήταν πολύ δύσκολα. Είχα όλη μέρα τύψεις κι ακόμα έχω. Ο γιός μου τώρα είναι 19 χρονών και το έχει καταλάβει το στόρι» δήλωσε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Ο γιος μου μια μέρα μου είπε μαμά εσύ δεν θα ξανά φτιάξεις την ζωή σου; Και μου λέει δεν μπορείς να ζεις το υπόλοιπο της ζωής σου μέσω εμού, πρέπει να κάνεις την δική σου ζωή» είπε στη συνέχεια η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Αναφορικά με τον χωρισμό της , η Ευρωβουλευτής εξομολογήθηκε πως «Πράγματα αρχίζουν, πράγματα τελειώνουν, δεν θα το ανακοίνωνα αλλιώς. Κοιτάζω μπροστά. Η μοναξιά ήταν ένας μεγάλος φόβος μου.

Θα ήθελα πολύ να είμαι ευτυχισμένη σε μία σχέση. Έχω υπάρξει ευτυχισμένη και ερωτευμένη και έχω αγαπήσει. Τώρα είναι η ώρα της Άννας και της δουλειάς μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Victor Vernicos: Τα προγνωστικά της Eurovision, ο Νίκος Αλιάγας και οι σχέσεις με τη Μαρίνα Βερνίκου

Her News

Τζένιφερ Λόπεζ: Το βιογραφικό ντοκιμαντέρ που φωτίζει την αθέατη πλευρά της JLo

Her News

Νίκος Γκέλια: «Μιλάω ανοιχτά για τον ρατσισμό που έχω βιώσει»

Vip Group