HerNews.gr
Διεθνή

Mariah Carey: Απορρίφθηκε το αίτημα της για να γίνει επίσημα “Βασίλισσα των Χριστουγέννων”

Την Τρίτη, το Συμβούλιο Δοκιμών και Εφέσεων για τα Εμπορικά Σήματα των ΗΠΑ αποφάνθηκε κατά της νομικής προσπάθειας της Mariah Carey να πάρει το όνομα «Βασίλισσα των Χριστουγέννων».

Αποφασίστηκε επίσης ότι η Mariah Carey 52 ετών, δεν μπορεί να χαρακτηρίσει τους τίτλους «Πριγκίπισσα των Χριστουγέννων» ή «QOC» (Queen Of Christmas).

Η απόφαση σημαίνει ότι τα βασιλικά παρατσούκλια των εορτών μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μια άλλη τραγουδίστρια, την Elizabeth Chan, η οποία λέει ότι είναι «η μόνη χριστουγεννιάτικη καλλιτέχνιδα της ποπ στον κόσμο πλήρους απασχόλησης».

Η Chan, η οποία έχει κυκλοφορήσει 12 άλμπουμ με χριστουγεννιάτικη μουσική μέχρι σήμερα, έχει χρησιμοποιήσει επίσης τον τίτλο “Princess of Christmas” ως ψευδώνυμο για την κόρη της και μερικές φορές συνεργάτη της, Noelle, 5 ετών.

Η Mariah Carey προσπαθούσε να σηματοδοτήσει τον τίτλο της Βασίλισσας των Χριστουγέννων μέσω της εταιρείας της, που ονομάζεται Lotion LLC. Ήθελε

να τη χρησιμοποιήσει σε μια σειρά εμπορευμάτων που θα περιλάμβανε άλμπουμ, αρώματα, αξεσουάρ για κατοικίδια, γυαλιά ηλίου και άλλα.

Αλλά η Chan υπέβαλε ένσταση στην υπόθεση νωρίτερα αυτό το έτος. Άλλοι τραγουδιστές, όπως η τραγουδίστρια του “Christmas (Baby Please Come Home)” Darlene Love, επίσης αντιτάχθηκαν στην κίνηση της Mariah Carey.

H Elizabeth Chan δήλωσε μέσα σε δάκρυα μετά τη νίκη στην υπόθεση: «Το έκανα για να προστατεύσω και να σώσω τα Χριστούγεννα. Τα Χριστούγεννα δεν αφορούν έναν και μόνο άνθρωπο, αφορούν όλους».

Η Chan, η οποία μόλις κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ, «12 Months of Christmas», είπε περαιτέρω σε μια δήλωση της νίκης:

«Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή προσφοράς, όχι η εποχή της λήψης, και είναι λάθος για ένα άτομο να προσπαθεί να αποκτήσει ένα παρατσούκλι όπως η Βασίλισσα των Χριστουγέννων για τους σκοπούς του άθλιου υλισμού».

Είπε επίσης σε ένα δελτίο τύπου: «Ως ανεξάρτητη καλλιτέχνιδα και ιδιοκτήτρια μικρής επιχείρησης, η δουλειά της ζωής μου είναι να φέρω κοντά τους ανθρώπους για την περίοδο των γιορτών, έτσι αποκαλώ τη Βασίλισσα των Χριστουγέννων. Φέρω αυτόν τον τίτλο ως τιμητικό σήμα και έχοντας πλήρη επίγνωση ότι θα απονεμηθεί και θα πρέπει να απονεμηθεί σε άλλους στο μέλλον.

Ο στόχος μου με την ανάληψη αυτού του αγώνα ήταν να αντισταθώ στον εκφοβισμό σήμα κατατεθέν όχι μόνο για να προστατεύσω τον εαυτό μου, αλλά και για να προστατεύσω τις μελλοντικές βασίλισσες των Χριστουγέννων».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την υγεία της

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Έδιωξε την αγαπημένη βοηθό της βασίλισσας Ελισάβετ μετά τον θάνατό της

HerNews ka

Ariana Grande: Η αποκάλυψη για το νέο της δίσκο!

HerNewskl