HerNews.gr
Beauty

Bloss: Το απόλυτο makeup trend για το φετινό καλοκαίρι

To bloss look είναι το απόλυτο makeup trend για το φετινό φθνοπωρο. που ξεκίνησε από το TikTok Είναι σύγχρονο, απλό και ταυτόχρονα, είναι glam. Το φθινόπωρο ειναι μια περίοδος αλλαγων και ενα τετοιο trend είναι αναγκαίο. Ταυτόχρονα, είναι και skincare trend, πέρα από makeup trend, αφού προάγει την καλή υγεία των χειλιών μας.

Τι είναι, όμως, το bloss;

Θα έχεις παρατηρήσει πως τα τελευταία χρόνια ψάχνουμε και αναζητάμε στο makeup μας τη λάμψη. Highlighters, έντονες σκιές και οτιδήποτε μπορεί να δώσει λάμψη και χρώμα το χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε ένα πιο αστραφτερό look. Ένα look που θα παραπέμπει σε καλοκαίρι, ηλιοκαμένη επιδερμίδα και υγιές δέρμα. Έτσι, και στο bloss, ψάχνουμε την τέλεια λάμψη και την τέλεια ενυδάτωση. Είναι από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά lip makeup looks, αφού με μόνο δύο προϊόντα, που σίγουρα έχεις ήδη στο νεσσέρ σου, έχεις το ενυδατωμένο και λαμπερό αποτέλεσμα που πραγματικά χρειάζεσαι για τις διακοπές σου τον φετινό χειμώνα.

Bloss: Το απόλυτο makeup trend για το φετινό καλοκαίρι

Το “bloss” προέρχεται από δύο διαφορετικές λέξεις. Συγκεκριμένα, είναι ένας συνδυασμός από το “balm” και το “gloss”. Το balm συμβολίζει την ενυδάτωση και το gloss τη λάμψη. Έτσι, θα συνδυάσεις τα τέλεια χείλη και την σωστή περιποίηση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα χείλη σου θέλουμε να είναι πλούσια, λαμπερά, απαλά και ενυδατωμένα.

Αυτός είναι και ο σκοπός. Η απλότητα συναντά την ενυδάτωση και οι nude, οι ροζ και οι βυσσινί αποχρώσεις του αγαπημένου σου lipgloss είναι στη μόδα και σε καλούμε να τις δοκιμάσεις. Τι λες; Θα τολμούσες το πιο bloss look;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Skincare τάσεις για το 2024: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

HerNewskl

Hair Cycling: Η νέα τάση που θα εκθρονίσει το skin cycling!

HerNewskl

Skincare: Οι τάσεις που θα επικρατήσουν το 2024

HerNewskl