HerNews.gr
Διεθνή

Emily Ratajkowski – Pete Davidson: Τους “τσάκωσαν” σε ραντεβού να αγκαλιάζονται μετά από τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

Ο Pete Davidson και η Emily Ratajkowski  μοιάζουν ήδη με ένα τέλειο ζευγάρι λίγες μέρες αφότου πηγές αποκάλυψαν ότι κάτι “τρέχει” μεταξύ τους.

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τα ξένα μέσα, ο Pete και η Emily εντοπίστηκαν μαζί με maching outfits. Φορούσαν και οι δυο μαύρο μπουφάν γκρι φόρμα και λευκό μπλουζάκι.

Μάλιστα ο λόγος της συνάντησης τους ήταν για να γιορτάσουν τα 29α γενέθλια του Pete Davidson το βράδυ της Τετάρτης 16/11.

Στο video φαίνεται ο Pete Davidson ο οποίος πήγε να πάρει με το αυτοκίνητό του την Emily Ratajkowski έξω από το διαμέρισμά της στο West Village της Νέας Υόρκης.

Όμως όταν το μοντέλο βγήκε από το σπίτι για να συναντήσει τον Davidson “πλάκωσαν” οι παπαράτσι, με αποτέλεσμα ο Pete να βάλει μπρος το αμάξι και να φύγει χωρίς την Emily.

Λίγο αργότερα, η Ratajkowski βγήκε ξανά από το διαμέρισμα της για να μπει σε ένα Uber που θα την πήγαινε σε μια κατοικία στο Μπρούκλιν για να συναντηθεί με τον Davidson. Αυτή τη φορά όμως είχε ένα δώρο στο χέρι για το birthday boy.

Μόλις το μοντέλο έφτασε εκεί, ο Pete Davidson την περίμενε και αμέσως έκαναν μια τρυφερή αγκαλιά.

O Pete Davidson έχει μεγάλο παρελθόν με τις ωραίες και διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ καθώς πριν κερδίσει την Kim Kardashian έβγαινε ραντεβού με την Ariana Grande, την Kate Beckinsale και την Phoebe Dynevor.

Εν τω μεταξύ, ο Ratajkowski βρίσκεται εν μέσω διαζυγίου από τον Sebastian Bear-McClard, αφού το μοντέλο φέρεται να έπιασε τον παραγωγό των «Uncut Gems» να την απατά. Το ζευγάρι έχει έναν γιο 1 έτους, Sylvester.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mariah Carey: Αποκαλύφθηκε η αιτία του χωρισμού της με τον Bryan Tanaka

HerNews ka

Celine Dion: Παλεύει με την υγεία της – «Δεν μπορούμε να βρούμε φάρμακο που να λειτουργεί»

HerNews ka

Adele: Ποιος είναι ο λόγος που ξεσπάει σε κλάματα πριν από κάθε συναυλία της;

HerNewskl