HerNews.gr
Beauty

Φρύδια: 4 tips για να βρείτε το ιδανικό στυλ για εσάς!

Τα φρύδια ντύνουν το βλέμμα μας! Είναι το σημείο εκείνο που, αν και δεν του δείχνουμε κάποια ιδιαίτερη φροντίδα, παίζει καθοριστικό ρόλο στην όψη του προσώπου μας.

φρύδια-vasal

Τα φρύδια καθορίζουν την εικόνα του προσώπου μας, την ένταση των χαρακτηριστικών μας και την ηλικία που δείχνουμε! Πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε μερικές βασικές πληροφορίες για να πετυχαίνουμε το απόλυτο σχήμα, που δεν θα είναι παράταιρο στην συνολική μας εικόνα!

#1 Το σωστό σχήμα

Το πιο βασικό πράγμα που πρέπει να προσέχουμε σχετικά με τα φρύδια, είναι το σχήμα τους. Η καμπύλη τους, η πυκνότητα και το μέγεθός τους πρέπει να ταιριάζει με το υπόλοιπο πρόσωπο και το στιλ μας. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό, είναι να επισκεφθούμε έναν expert που θα μας συμβουλεύσει για το κατάλληλο σχήμα και θα μας δείξει πως μπορούμε να το διατηρούμε μόνοι μας.

#2 Το χρώμα

Ένα συνηθισμένο λάθος που συναντάμε συχνά γύρω μας, είναι τα πολύ έντονα ή πολύ άτονα φρύδια. Όσοι επιλέγουν να παρεμβαίνουν στο χρώμα των φρυδιών τους, πρέπει να φροντίζουν ώστε η νέα τους απόχρωση να είναι συμβατή τόσο με το χρώμα των μαλλιών, όσο και με την επιδερμίδα. Επιπλέον, αν βάφεις τα μαλλιά σου σε ένα χρώμα που απέχει αρκετά από το φυσικό σου, ίσως πρέπει να σκεφτείς την πιθανότητα να αλλάξεις και το χρώμα των φρυδιών σου, για να ταιριάζει με το τριχωτό της κεφαλής και να μην μοιάζει ‘ξένο’.

#3 Το τόξο των φρυδιών

Η μόδα και οι επιταγές της συχνά επέβαλαν ένα πολύ λεπτό σχήμα φρυδιού, τάση η οποία τα τελευταία χρόνια τείνει να εξαφανίζεται. Ωστόσο πολλές γυνάικες συνεχίζουν να υιοθετούν το πολύ λεπτό φρύδι, κυρίως στο τόξο. Αυτό το στιλ προσθέτει χρόνια στην εμφάνισή σου και δεν επιτρέπει στα φρύδια να επιτελέσουν το έργο τους, δηλαδή να τονίζουν τα μάτια και να δίνουν ένταση στο βλέμμα. Πριν βγάλεις τα φρύδια σου την επόμενη φορά, σκέψου μήπως ήρθε η ώρα να δώσεις την ευκαιρία σε ένα πιο πυκνό και ‘γεμάτο’ στιλ!

φρύδια-vasal

#4 Skincare ρουτίνα για τα φρύδια

Εσύ γνώριζες ότι, όπως διατηρούμε ρουτίνα περιποίησης για την επιδερμίδα, πρέπει να κάνουμε το ίδιο για τα φρύδια μας; Υπάρχουν ειδικά προϊόντα που είναι κατάλληλα για να εφαρμόζονται στα φρύδια προκειμένου να ενισχύουν την αντοχή και την πυκνότητά τους! Το πιο ευρέως διαδεδομένο είναι το γνωστό σε όλους μας καστορέλαιο, το ‘μαγικό εληξίριο’ που συμβάλλει στην ταχεία ανάπτυξη της τρίχας!

Κάθε σημείο του σώματός μας, και κυρίως του προσώπου μας, χρειάζεται συνεχή και εξειδικευμένη φροντίδα.

Βάλε στην καθημερινότητά σου την περιποίηση των φρυδιών σου και η αλλαγή που θα δεις θα είναι εντυπωσιακή!

Αν θέλεις ένα υπέροχο και σαγηνευτικό βλέμμα, τότε το μυστικό είναι στα φρύδια που το αναδεικνύουν!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sydney Sweeney: Η ανατρεπτική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της για το after party των Όσκαρ

HerNews ka

Bella Hadid: Γίνεται μέλος της “Charlotte Tilbury” ως η νέα της μούσα και συνεργάτης

HerNews ka

Micellar water: Το μυστικό για τον καθαρισμό της επιδερμίδας

Her News