HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Αποκαλύπτει ότι ο γιός της αδερφής της Khloe δεν είχε όνομα όταν έφυγε από το νοσοκομείο

Η Kim Kardashian επιβεβαίωσε ότι η Khloe Kardashian έφερε το αγοράκι της στο σπίτι από το νοσοκομείο χωρίς να επιλέξει όνομα.

Στο trailer της Πέμπτης στο επεισόδιο «Kardashians» της 24ης Νοεμβρίου, η Kim παρακολούθησε την αδερφή της και την Kris Jenner να κρατούν το βρέφος.

«Πώς θα τον ονομάσουμε;» ρώτησε η Kim. «Αυτό είναι πρέπει να μάθω».

Η Khloe Kardashian καλωσόρισε τον γιο της με τον Tristan Thompson τον Ιούλιο μέσω παρένθετης μητέρας και η γέννηση καταγράφηκε στην εκπομπή Hulu δύο μήνες αργότερα.

Καθώς η Khloe προετοιμαζόταν για τον ερχομό του νεογέννητου με ένα baby shower, οι καλεσμένοι της πρόσφεραν επιλογές ονόματος.

«Triton», είπε η Kourtney Kardashian, ενώ η Malika Haqq έριξε τον «Tio» στo τραπέζι.

Νωρίτερα στο επεισόδιο του Σεπτεμβρίου, η Khloé είπε στη μαμά της, Kris Jenner, ότι το όνομα θα ξεκινά με το γράμμα T για να ταιριάζει με το όνομα της 4χρονης κόρης της True.

Η 67χρονη Kris Jenner άρχισε να αναζητά ονόματα στο Google, από το Tyler και το Tucker μέχρι το Tatum και το Talbut.

«Θα μπορούσαμε να τον ονομάσουμε Τράβις και μετά να έχουμε ένα εύκολο τρίποντο», αστειεύτηκε η μητέρα τους αναφερόμενη στον φίλο της Kylie Jenner, Travis Scott, και στον σύζυγο της Kourtney, Travis Barker.

Όταν η True συνάντησε τον μικρό μέσω FaceTime μετά την άφιξή του, αποκάλεσε τον αδερφό της “Snowy”.

Η Khloé επιβεβαίωσε τον περασμένο μήνα ότι η κόρη της έκανε λάθος κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο “Kelly Clarkson Show” .

«Δεν είναι Snowy», είπε τον Οκτώβριο. «Αυτή είναι η υπόδειξη. Ορκίζομαι ότι απλώς κάνει πράγματα για να με μπερδέψει, αλλά το όνομά του δεν είναι Snowy».

Η Kylie Jenner δεν έχει ακόμη αποκαλύψει επίσης το όνομα του γιου της αφού το άλλαξε από Wolf τον Μάρτιο, με ορισμένους θαυμαστές να εικάζουν ότι ο Snowy είναι στην πραγματικότητα το όνομά του .

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Πανσέληνος του ελαφιού»: Μοναδικές εικόνες σε όλο τον πλανήτη από την μεγαλύτερη πανσέληνο του 2023

HerNews ka

Sex and the city: Πέθανε ο 57χρονος ηθοποιός Γουίλι Γκάρσον

Her News b

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Θα επιστρέψουν στα βασιλικά τους καθήκοντα;

HerNews ka