HerNews.gr
DECORNEWS

Η Vip Art φέρνει μοναδικές Black Friday εκπτώσεις – Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στους δικούς σου

Η Vip Art κάνει τις μεγαλύτερες εκπτώσεις για όλους, εν όψει της Black Friday και φυσικά για τα Χριστούγεννα που έρχονται!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να διακοσμήσεις το σπίτι ή το γραφείο σου με τους πιο must καμβάδες της αγοράς! Να τοποθετήσεις ταπετσαρίες στους τοίχους, επιλέγοντας από τα ωραιότερα σχέδια και να αποκτήσεις επιτέλους το παραβάν που θα ταιριάξει τέλεια στο χώρο σου.

Εμείς έχουμε λατρέψει ήδη όλους τους καμβάδες και τους έχουμε τοποθετήσει σε όλα τα cozy σημεία του σπιτιού μας.

Ο λόγος που οι καμβάδες από την Vip Art είναι η καλύτερη επιλογή για να κάνεις δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα, είναι γιατί αρχικά μπορούν να διαμορφωθούν όπως αρέσει σε εκείνους. Η Vip Art εκτός από δικά της σχέδια, εκτυπώνει και ότι σχέδιο θέλεις εσυ!

Άλλωστε σίγουρα γνωρίζεις όλες τις προτιμήσεις της φίλης ή του φίλου σου.

Αν έχει μετακομίσει κιόλας είναι η ιδανική ευκαιρία να του κάνεις ένα μοναδικό δώρο. Όταν χαζεύετε ατελείωτες ώρες στο pinterest, σιγουρα θα εχεις παρατηρήσει κάποιο pattern που του αρέσει.  

Με 30% έκπτωση σε όλους καμβάδες ανεξάρτητα από μέγεθος και σχέδιο, η Black Friday γίνεται η τέλεια ευκαιρία για να κάνεις πολλά δώρα!

Επιπλέον, αν ο φίλος σου βίωνει μια ιδιαίτερη περίσταση στη ζωή του, ένας καμβάς είναι μια safe και συνάμα δημιουργική επιλογή.

Τι σημαίνει αυτό; Αν έχει πάρει αυτό το πολυπόθητο πτυχίο μπορείς να του κάνεις ένα καμβά που θα εμπνευστείς από το διαδίκτυο ή ακόμη και μια κοινή σας φωτογραφία.

Αν ήσασταν κιόλας συμφοιτητές, τότε ακόμη καλύτερα. Θα είναι fun και ταυτόχρονα αγαπησιάρικο!

Από την άλλη πλευρά, αν βρίσκεται σε μια κατάσταση όπως ένας γάμος, ένα παιδί, τότε ένας γλυκός και τρυφερός καμβάς θα έρθει να συμπληρώσει αυτήν την όμορφη στιγμή της ζωής του..

Θα τον τοποθετήσει σίγουρα σε ένα όμορφο σημείο του σπιτιού του, και κάθε φορά που θα τον βλέπει θα σε έχει στο μυαλό του… 

Όπως και να έχει, δεν έχει σημασία την περίσταση. Όταν αγαπάμε κάποιον δεν χρειαζόμαστε γιορτές και γενέθλια για να του κάνουμε ένα δώρο και πόσο μάλλον ένα τέτοιο δώρο.

Προλάβετε τις εκπτώσεις  -30% σε κάθε καμβα, ταπετσαρία ή παραβάν στη Vip Art εν όψει της Black Friday. 

Vipart.gr

Facebook

Instagram 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dressing Room: Κάντο όπως η Μαίρη Συνατσάκη

Her News

Mini Bar στο σπίτι: Πώς να το φτιάξεις

Her News b

Πετσέτες: Πρέπει να τις πλένετε μαζί με ρούχα ή ξεχωριστά;

HerNews ka