HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στάθης Σχίζας: Για Αριστομένη Γιαννόπουλο «Μάλλον είναι πολύ σκληρός άντρας»

Ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το βράδυ της Πέμπτης 17/11 σε γνωστό μαγαζί στα βόρεια προάστια μαζί με άλλους καλεσμένους της ελληνικής showbiz.

Εκεί βρέθηκε και η κάμερα του «Happy Day» όπου η δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε  την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αν την ενοχλεί  η δήλωση του πρώην συζύγου της. 

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος είχε σχολιάσει το γεγονός ότι η Αλεξάνδρα έχει το πάνω χέρι στην σχέση της με τον Στάθη Σχίζα τονίζοντας ότι στον γάμο τους υπήρχε ισορροπία.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε ότι: «Δεν με ενοχλεί αυτή η δήλωση δεν είπε κάτι και δεν είπε κάτι που δεν ισχύει. Κάθε σχέση είναι διαφορετική, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μπορεί με έναν άνθρωπο να είσαι κάπως και με έναν άλλο να είσαι ένα εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας»

Από την πλευρά του ο Στάθης Σχίζας δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει λέγοντας:  «Ο Αριστομένης μάλλον είναι πολύ σκληρός άνδρας. Δεν υπάρχει κάτι να με ενοχλεί, εγώ είμαι πολύ open σαν άνθρωπος.

Εννοείται πως έχει καλές σχέσεις με τον Αριστομένη, έχουν περάσει  έναν γάμο μαζί, αγαπιούνται σαν άνθρωποι, εγώ είμαι ένα άλλο κομμάτι. Μέχρι το σημείο που δεν προσβάλει το δικό μας το κομμάτι είμαι οκ». 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Σήμερα το debate των δύο υποψήφιων για τον δήμο της Αθήνας

HerNews ka

Γιώργος Αυτιάς: Αποκαλύπτει τι τον νευριάζει στην εκπομπή του

Her News b

Αλίνα Κωτσοβούλου: «Δεν έχουμε καταλάβει αν ο Σασμός θα συνεχιστεί τρίτη σεζόν»

Her News