HerNews.gr
Διεθνή

Harry Styles και Olivia Wilde χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον Harry Styles και την Olivia Wilde να τραβούν ξεχωριστούς δρόμους μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood αποφάσισε «να κάνει ένα διάλειμμα» αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.

«O Harry Styles κάνει περιοδείες και τώρα πηγαίνει στο εξωτερικό. Η Olivia Wilde έχει επικεντρωθεί στα παιδιά της και στη δουλειά της στο Λος Άντζελες. Είναι μια πολύ φιλική απόφαση» είπε άνθρωπος του περιβάλλοντος του ζευγαριού. Όπως σημείωσε στο People, «κάνουν ένα διάλειμμα» από τη σχέση τους μετά από σχεδόν δύο χρόνια μαζί.

«Είναι ακόμα πολύ στενοί φίλοι», πρόσθεσε η ίδια πηγή σημειώνοντας ότι «Αυτή τη στιγμή, έχουν διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν χώρια».

Harry Styles – Olivia Wilde: Το χρονικό της σχέσης τους

Ο πρώτες φήμες για τη σχέση τους επιβεβαιώθηκαν τον Ιανουάριο του 2021, όταν φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι σε γάμο φίλου τους, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της ηθοποιού με τον Τζέισον Σουντέικις, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Ντέιζι και τον Ότις.

Μάλιστα, για καιρό κυκλοφορούσε η φήμη πως το πρώην ζευγάρι χώρισε εξαιτίας του τραγουδιστή.

Ωστόσο, η Ολίβια Γουάιλντ είχε δηλώσει δημόσια: «Η σχέση μας είχε τελειώσει πολύ πριν γνωρίσω τον Χάρι. Όπως κάθε σχέση που τελειώνει, δεν τελειώνει από τη μια μέρα στην άλλη».

Τον περασμένο μήνα, στις 31 Οκτωβρίου, η Wilde εθεάθη επίσης να χορεύει στους ρυθμούς του Harry Styles στη συναυλία του στο Λος Άντζελες.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται σε δρόμο της Νέας Υόρκης. Η Wilde είχε πει στο Vanity Fair ότι θέλει να κρατά ιδιωτικές τις λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή. Και ο Styles μιλώντας στο Rolling Stone τον Αύγουστο είπε και αυτός πως θέλει ήθελε επίσης να κρατήσει κρυφή την προσωπική του ζωή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια για τη ζωή μου εκτός δουλειάς και ανακάλυψα ότι με ωφέλησε θετικά. Πάντα θα υπάρχει μια εκδοχή κάποια φήμης και νομίζω ότι μόλις αποφάσισα ότι δεν θα αφιερώνω χρόνο προσπαθώντας να τη διορθώσω ή να την ανακατευθύνω με κάποιο τρόπο» είχε πει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τι δεν πρέπει να κάνετε ποτέ με τις αποσκευές σας στο αεροπλάνο – Μία αεροσυνοδός εξηγεί τα 7 λάθη

Her News

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Εγκαταλείπουν επίσημα το Frogmore Cottage μετά την έξωση του Βασιλιά Καρόλου

HerNews ka

Τέλος το πένθος για τη βασίλισσα Ελισάβετ – Η ανακοίνωση του Παλατιού

Her News