HerNews.gr
Beauty

Nails trends: Tα 5 σχέδια που ταιριάζουν σε κοντά νύχια!

Τα σχέδια στα νύχια είναι must όλες τις εποχές του χρόνου και εμείς βρήκαμε τα πιο stylish nail trends. 

Υπάρχουν άπειρες επιλογές για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει, ανάλογα με το στιλ σου και φυσικά το μήκος που σου αρέσει να διατηρείς στα νύχια σου.

Τα κοντά νύχια είναι αρκετά παρεξηγημένα, καθώς πολλοί θεωρούν πως δεν προσφέρονται για σχέδια και συνδυασμούς χρωμάτων. Αυτό όμως δεν ισχύει, καθώς υπάρχουν δεκάδες σχέδια που τα αναδεικνύουν και τους χαρίζουν ένταση και χάρη!

Αν λοιπόν ανήκεις στην κατηγορία των ατόμων που προτιμούν τα κοντά νύχια, είτε από άποψη, είτε γιατί το επιβάλλει το επάγγελμά σου, ή γιατί απλά έσπασαν και χάλασε το μήκος τους, σου έχουμε την λύση!

Διαλέξαμε τα αγαπημένα μας σχέδια και σου τα παρουσιάζουμε!

#1 Floral nails

Τα floral σχέδια είναι μια girly και ρομαντική επιλογή, ιδανική για όλα τα μήκη των νυχιών. Είτε επιλέξετε να κάνετε σχέδιο σε όλη την επιφάνεια του νυχιού, είτε πιο μικρά λουλουδάκια, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου όμορφο και εντυπωσιακό.

νύχια-floral-vasal

#2 Pastels

Οι παστελ αποχρώσεις έγιναν ένα από τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων χρόνων. Είναι υπέροχη επιλογή ανεξαρτήτως εποχής και ταιριάζουν εύκολα με όλα τα χρώματα που έχεις στην ντουλάπα σου. Συνδύασε πολλές παστελ αποχρώσεις και το ουράνιο τόξο που θα δημιουργηθεί στα νύχια σου θα τραβήξει τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείς! Τα short nails δεν ήταν ποτέ τόσο κομψά!

pastel-nails-vasal

#3 Nude νύχια

Άλλο ένα πολύ αγαπημένο και σίγουρα διαχρονικό trend, είναι οι nude αποχρώσεις. Η πιο chic και διακριτική επιλογή, αν θέλεις ένα manicure χωρίς υπερβολές. Σίγουρα κάτι κλασικό που δεν σε περιορίζει στις χρωματικές παλέτες!

nude-nails-vasal

#4 Lines

Οι ελεύθερες γραμμές είναι αδιαμφισβήτητα μια ιδανική minimal ιδέα για κοντά νύχια! Δίνουν την εντύπωση μεγαλύτερου μήκους, ‘μακραίνουν’ το νύχι και είναι ένα ιδιαίτερο και ταυτόχρονα διακριτικό σχέδιο!

lines-nails-vasal

 #5  Color Blocking

Ο συνδυασμός χρωμάτων στα νύχια είναι από τα πιο αγαπημένα μας trends! Σύγχρονο και πολύ ξεχωριστό, αυτό το σχέδιο θα δώσει μια μοντέρνα πινελιά στις εμφανίσεις σου, χωρίς να φαίνεται το μικρό μήκος του νυχιού που θέλεις να κρύψεις!

nails-art-vasal

Αν ψάχνεις το σχέδιο που θα αναδείξει τα κοντά νύχια σου, ελπίζουμε πως οι παραπάνω επιλογές σε βοήθησαν!

Ποιός είπε ότι μόνο τα μακριά νύχια μπορούν να έχουν στιλ; Αυτές οι minimal επιλογές είναι κατάλληλες για κάθε μήκος και σίγουρα αποτελούν κομψή προσθήκη στο look σου!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το απόλυτo χτένισμα για όσες βαφτίζετε το μωρό σας

HerNewskl

Ντεκολτέ: Έτσι θα φροντίσεις το πιο θηλυκό σημείο στο σώμα σου

Her News b

4 Skincare συστατικά για λαμπερή επιδερμίδα

Her News