HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σεξ: Ποιες στάσεις προτιμούν στο κρεβάτι άντρες και γυναίκες

Ενδιαφέρον προκαλούν τα νέα στατιστικά που μας αποκαλύπτουν τις στάσεις που προτιμούν ή αποφεύγουν τα δύο φύλα στο σεξ.

Άλλες εύκολες και βολικές, άλλες εξαιρετικά άβολες, οι στάσεις του σεξ ευτυχώς είναι πολλές για να καλύψουν και τους δύο. Όρεξη να έχετε και δοκιμάζοντας νέες εμπειρίες, θα βρείτε κι εσείς αυτές τις στάσεις που θα σας οδηγήσουν στην κορύφωση.

Αν όμως έχετε την περιέργεια να δείτε τι αρέσει στις περισσότερες γυναίκες και στους άνδρες εκεί έξω, συνεχίστε να διαβάζετε…

Ποιες είναι οι καλύτερες και οι χειρότερες στάσεις στο σεξ για άνδρες και γυναίκες

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, το Top 3 δεν μας ξαφνιάζει. Η πιο αγαπημένη στάση και για τα δύο φύλα αποδεικνύεται ότι είναι το doggy style (35,1%), με το ιεραποστολικό να έρχεται στη δεύτερη θέση (22,5%). Ακολουθεί το cowgirl/γυναίκα από πάνω (19,4%).

Πιο συγκεκριμένα, για τους άντρες η πρώτη τριάδα διαμορφώνεται ως εξής: doggy, cowgirl, ιεραποστολικό. Για τις γυναίκες: doggy, ιεραποστολικό, cowgirl. Ουραγός και για τα δύο φύλα είναι το tabletop (το σεξ στο τραπέζι).

Το 57% των αντρών προτιμά στάσεις όπου η γυναίκα είναι από πάνω για να έρθει σε οργασμό. Από την άλλη, το 64% των γυναικών δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο ιεραποστολικό, για να έρθει η πολυπόθητη κορύφωση.

Όσον αφορά τώρα τις στάσεις που θέλουμε να δοκιμάσουμε, οι άντρες φέρνουν στην πρώτη θέση την 69 και στη δεύτερη, το πρωκτικό σεξ, την ίδια στιγμή που οι γυναίκες φαντασιώνονται να κάνουν σεξ στο τραπέζι και να δοκιμάζουν τη στάση καρότσα (kneeling wheelbarrow).

Κι ενώ για τους άντρες, η 69 αποτελεί μία στάση που στοιχειώνει τις φαντασιώσεις τους, η όρθια εκδοχή της (69 standing), είναι η χειρότερη όλων. Η ταλαιπωρία για να την πετύχεις εκμηδενίζει την απόλαυση. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Στη δεύτερη θέση είναι το πρωκτικό σεξ και για τα δυο φύλα.

Τέλος, η στάση με τις περισσότερες αναζητήσεις στην Google είναι η reverse cowgirl, η ανάποδη καουμπόισσα.

Μεγαλύτερη εναλλαγή στάσεων = Περισσότερο σεξ

Μπορεί όλοι να έχουμε αγαπημένη μας στάση στο σεξ, όμως και η ποικιλία στο κρεβάτι έχει τη χάρη της. Σύμφωνα με έρευνες, ζευγάρια που συνηθίζουν να αλλάζουν 3 με 5 στάσεις σε κάθε συνεύρεση, κάνουν 2,5 φορές σεξ την εβδομάδα. Στον αντίποδα, ζευγάρια που εξαντλούνται σε μία στάση κάνουν από καθόλου έως μία φορά σεξ την εβδομάδα.

Το 75,3% των αντρών παίρνει την πρωτοβουλία να αλλάξει στάση, συγκριτικά με το 41,7% των γυναικών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Με αυτές τις στάσεις θα χάσεις τις περισσότερες θερμίδες

Her News

Σεξ: Τα do & don’ts για καλή υγιεινή στην ευαίσθητη περιοχή

Her News

Οι βασικές αιτίες για μειωμένη λίμπιντο

Her News