HerNews.gr
Beauty

Wolf Cut: Το νέο κούρεμα της σεζόν είναι εδώ και θα το λατρέψετε!

Μάθε τα πάντα για το wolf cut και πώς αυτό το νέο κούρεμα θα σου δώσει στιλ και θα μειώσει τον χρόνο που ασχολείσαι με τα μαλλιά σου!

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και, καθώς αφήνουμε πίσω μας το καλοκαίρι, επανερχόμαστε στους καθημερινούς μας ρυθμούς. Τα μαλλιά αποτελούν συχνά ένα καθημερινό βάσανο, καθώς απαιτούν περιποίηση και αρκετή ώρα από το χρόνο μας.

Ψάχνεις κι εσύ ένα κούρεμα που θα γίνεται γρήγορα και χωρίς κόπο; Το νέο  trend του φθινοπώρου είναι εδώ και ακούει στο όνομα wolf cut!

Πρόκειται για μια τάση που έχει ήδη αποκτήσει άνοδο και φανατικό κοινό μέσω των social media και μάλιστα κυρίως στις νεαρές ηλικίες.

Τί είναι όμως το wolf cut ;

Το συγκεκριμένο trend χαρακτηρίζεται από ένα ‘επιμελώς ατημέλητο’ στιλ, ένα κούρεμα με όγκο και έντονη κίνηση χάρη στα layers, ενώ συνδυάζεται με φράτζα ή αφέλειες. Έτσι προσδίδει ένταση στα χαρακτηριστικά του προσώπου και δίνει αέρινο στιλ με μια πινελιά 70s και 80s!

Το styling που απαιτεί είναι πολύ σύντομο, καθώς το συγκεκριμένο στιλ δεν θέλει υπερβολικό φτιάξιμο. Είναι παιχνιδιάρικο και αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό το κάνει τόσο αγαπητό! Επιπλέον, είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιού, είτε ίσια, είτε σπαστά είτε ακόμη και άφρο.

Αν διατηρείς τις αμφιβολίες σου, λίγη έμπνευση από τα social media και τις δεκάδες γυναίκες που ήδη το εφάρμοσαν, ίσως σε πείσει!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Garner: Αυτό είναι το αγαπημένο της προϊόν για τα μαλλιά

Her News

Μέγκαν Φοξ: Έκανε το πιο εντυπωσιακό ανοιξιάτικο makeover στα μαλλιά της

HerNews ka

Rihanna: Υιοθέτησε το μεγαλύτερο hairstyle trend του φθινοπώρου

HerNewskl