HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν μου άρεσε η κριτική του Διονύση Σχοινά. Με έχει κρίνει ο μέγιστος Μίμης Πλέσσας»

Για την κριτική που δέχτηκε από τον Διονύση Σχοινά στο live του J2US απάντησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Θα μου άρεσε πολύ να πάω εκ του ασφαλούς, να πάρω το δεκαράκι μου και να φύγω»

«Γίνεται πολύς λόγος τελευταία για τα κομμάτια. Εγώ ζήτησα να αλλάξει. Ασπάζομαι τη γνώμη των κριτών που είπαν ότι δεν είναι δίκαιο για την Ιλάειρα να πει αυτό το κομμάτι. Θα μου άρεσε πολύ κι εμένα να πάω εκ του ασφαλούς, όπως πάνε άλλοι συνάδελφοι. Να τραγουδήσω, να πάρω το δεκαράκι μου και να φύγω», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η ενόχληση του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την κριτική του Διονύση Σχοινά

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση τόλμησαν στο live του Σαββάτου μία πολύ ανατρεπτική εμφάνιση. Ωστόσο, δεν έλαβαν τα σχόλια που περίμεναν.

Μάλιστα, για την κριτική του Διονύση Σχοινά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε: «Δεν μου άρεσε η κριτική από τον Διονύση Σχοινά σε μένα. Δεν είμαι εδώ για να κριθώ ως καλλιτέχνης. Με έχει κρίνει ο μέγιστος Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Κώστας Χατζής, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Δεν μπορεί ταυτόχρονα να λέει η Δέσποινα Βανδή ότι “είσαι ο κορυφαίος τραγουδιστής που έχουμε” και ξαφνικά να ακούω από ένα τόσο σπουδαίο καλλιτέχνη ότι “ήθελε κι άλλη δουλειά κι από σένα Μαυρίκιε”».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Μιμή Ντενίση έλεγε ότι την ματιάζει η Ρούλα Κορομηλά και η Ρούλα το ίδιο για την Μιμή»

Her News

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έχω κλάψει για γυναίκες έχω κλάψει όμως για άντρες»

HerNews ka

Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: «Προσπάθησα να ξαναφτιάξω την ζωή μου άλλα ένας είναι ο Ανδρέας»

HerNews ka